Het Geluid maandagmiddag om 16:15 uur van start

Het Geluid van Q-musicHet concept is simpel: raad het geluid. En de winnaar wint geld en als het even meezit, heel veel geld. Maandagmiddag 14 april start Q-music weer met ‘Het Geluid’. Aan de luisteraars van radiostation de taak om te raden wat het geluid is. In de pot zit 2.500 euro, maar elke keer dat het geluid niet geraden wordt, stijgt de prijzenpot met 100 euro. Vorig jaar stopte de teller pas bij een bedrag van 48.600 euro…

UPDATE: Het Geluid is geraden! Bekijk hier het antwoord + filmpje

Eén luisteraar won dat bedrag door het goede antwoord te geven: het inklappen van een gevarendriehoek. Vanmiddag in de radioshow van Jeroen van Inkel gaat om precies 16:15 uur een nieuwe editie van Het Geluid van start.

Wanneer je denkt te weten wat het geluid is, dan kun je dat antwoord sms’en naar Q-music. Elk uur selecteert de zender één kandidaat die mee mag doen met het spel. Het volstaat om één keer te sms’en om kans te maken teruggebeld te worden. Je hoeft dus niet ieder uur opnieuw een sms te sturen.

Het kan overigens zo zijn dat het geluid al snel geraden wordt, het is mogelijk dat er dan meteen opnieuw gespeeld wordt met een nieuw geluid. En wordt het geluid niet zo snel geraden, dan kan de actie een hele lange tijd gaan duren…

Zie ook:
- Het geluid komt terug
- In de ban van hét geluid
- 48.600 euro voor winnaar Het Geluid

Lees ook:Het eerste geluid binnen vijf dagen geraden
Lees ook:Het Geluid van Q-music weer van start gegaan
Lees ook:Het Geluid is geraden: 21.700 euro voor sigarettenaansteker
Lees ook:Het geluid van Q-music
Lees ook:Het geluid komt terug

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Het Geluid maandagmiddag om 16:15 uur van start

  1. Peter

    Het is al geraden: het was het inschuiven van een radio-antenne… Gesneden koek voor radiorukkers als wij zou je zeggen ;-)

      /   Reply  / 
  2. Maarten

    Klopt niet helemaal wat hierboven staat. Het is toch zo dat pas de honderdste sms’er mag raden wat het geluid is?? Moet je dus wel elke keer sturen!

      /   Reply  / 
  3. Jorn

    @Maarten: Ik weet niet waar je dat vandaan hebt, maar in de actievoorwaarden van Q-music staat te lezen: “Je hoeft niet elk uur opnieuw te sms-en. Bij elk geluid blijft je sms geldig zolang dit geluid niet geraden wordt.”

      /   Reply  / 
  4. GM

    Je hoeft inderdaad maar 1 keer te sms’en, maar bij mijn weten is het níet de bedoeling dat je het antwoord sms’t!
    Alleen je naam schijnt voldoende te zijn, in ieder geval was dat zo bij de editie van vorig jaar.

      /   Reply  / 
  5. GM

    Nog makkelijker: vers van de site:
    DOE MEE
    Weet jij wat het is? SMS dan je naam naar 9596 (40 ct/pob). Elk uur selecteren we een kandidaat die mee mag doen met het spel. Je hoeft niet elk uur opnieuw te sms-en. Bij elk geluid blijft je sms geldig zolang dit geluid niet geraden wordt.

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Het eerste geluid binnen vijf dagen geraden | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>