Jan ‘Candlelight’ van Veen lanceert datingsite

Jan van Veen lanceert datingsite candlelightdating.nlEigenlijk is hij in 1967 met dating begonnen in Nederland, dat zei oud-radio-dj Jan van Veen donderdagavond in het tv-programma 'De Wereld Draait Door'. De man met de donkerbruine stem is bij de meeste mensen bekend als de stem van het gedichten-programma 'Candlelight'. Nadat deze show in 2003 van Sky Radio verdween, ging Van Veen verder op internet. Vandaag op Valentijnsdag lanceerde hij ook nog een datingsite.

Onder de paraplu van zijn gedichten- en softpopmuziekzender bouwt Jan van Veen het merk Candlelight verder uit. Op de dag van de liefde lanceerde de oud-dj (begonnen op het schip van Veronica) de datingsite Candlelightdating.nl. Volgens Van Veen past de site goed bij zijn online radiozender, omdat het in elkaars verlengde ligt. In DWDD vertelde hij dat het gedichtenprogramma 'Candlelight' eigenlijk het eerste datingprogramma in Nederland was, immers ene "A." uit die en die plaats wilde een gedicht voor laten lezen aan zijn/haar (geheime) liefde met die en die naam. Ja… daar zit wat in.

Jan van Veen bouwt zijn kaarslichtimperium nóg verder uit, want op 18 maart 2008 verschijnt het eerste nummer van het 'Candlelight Magazine'. Het maandblad zal voor een deel bestaan uit de contactadvertenties van de site, maar dan in print. Daarnaast worden er binnenkort ook feesten voor singles georganiseerd, uiteraard ook weer onder de naam 'Candlelight'.

Laatst was Jan van Veen al te zien in een tv-commercial van de Media Markt en las hij op Valentijnsdag gedichten voor bij radiozender 100%NL. Wie dacht dat de man met de karakteristieke lage stem al achter de geraniums was verdwenen, die heeft het mis. Sterker nog, Van Veen is nog volop bezig zo twee jaar voor het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Zie ook:
- Jan van Veen komt ook gedichten voorlezen bij Evers
- Internetstation Candlelight Radio wil de ether in
- "Van Maaren en Van Veen wilden RTL FM overnemen"

Lees ook:100%NL haalt Candlelight onder het stof vandaan
Lees ook:Jan van Veen komt ook gedichten voorlezen bij Evers
Lees ook:Candlelight ook volgend jaar op 100%NL
Lees ook:Mr. Candlelight krijgt lintje
Lees ook:Internetstation Candlelight Radio wil de ether in

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jan ‘Candlelight’ van Veen lanceert datingsite

  1. RVee

    Ik heb me vorige week opgegeven voor deze site maar helaas….
    Alles wat ik moest doen heb ik gedaan en zeker na zijn verschijning op tv dacht ik, dít is de site. Dus niet. Waarom niet? Ik krijg steeds de boodschap dat ik op ‘n zekere code moet klikken om mijn toegang tot de site te verkrijgen. Doe ik dat krijg ik steeds het antwoord dat er ‘n mailtje onderweg is. In mijn mailbox: niets, nada, nothing. Jammer!!!

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Hmm vervelend… Heb je al contact opgenomen met Candlelightdating.nl? Er gaat waarschijnlijk ergens wat fout. Succes ermee!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>