Audio | Erik de Zwart op Radio Veronica, bekendmaking nummer 1

Erik de Zwart presenteert laatste gedeelte van de Top 1000Zaterdagmiddag 15 december 2007, 16:00 uur, Erik de Zwart kroop weer achter de microfoon bij Radio Veronica om de finale van de Top 1000 Allertijden te presenteren. De Zwart was er niet alleen voor zijn plezier, maar met name om aandacht te vragen voor het goede doel Mayday! Mayday! Het was weer een oud en vertrouwd geluid de op radio en De Zwart was ook zo gul om zijn gage af te dragen aan het goede doel.

De finale van de Top 1000 Allertijden was niet heel erg spannend, immers de drie hoogst genoteerde platen waren al bekend, echter de volgorde daarvan was nog niet vastgesteld.

Door te stemmen konden luisteraars hun favoriet kenbaar maken en de sms-opbrengsten gingen direct naar Mayday! Mayday! (site), een stichting die kankerpatiënten bijstaat in moeilijke tijden. Erik de Zwart presenteerde de laatste drie uren van de Top 1000 en daarin maakte hij ook de uiteindelijke top 3 bekend, met U2 op nummer One.

1) U2 – One
2) Guns n' Roses – November Rain
3) Queen – Bohemian Rhapsody
4) Led Zeppelin – Stairway To Heaven
5) Robbie Williams – Angels

De volledige lijst van de Top 1000 is hier te bekijken.

Vertrouwd geluid

Erik de Zwart op de radio, het is een tijd geleden dat hij zélf een programma presenteerde op de Nederlandse radio en wat ik er zaterdag van gehoord heb, klonk oud en vertrouwd. Hij was helemaal in zijn element en zette nog even zijn dj-stem op. Luister het fragment waarin hij de nummerrr 1 aankondigt en tevens belooft om zijn gage aan Mayday! Mayday! te schenken. Let even op het einde van de spreek van Erik de Zwart:


Bron: Radio Veronica

Zie ook:
- Erik de Zwart terug op de radio in finale van Top 1000
- Aangepaste programmering Veronica met oud & nieuw

Lees ook:Erik de Zwart goed voor record aantal sms’jes
Lees ook:Erik de Zwart terug op de radio in finale van Top 1000
Lees ook:Populaire Top 1000 Allertijden nadert ontknoping
Lees ook:Top 1000 allertijden van start op Radio Veronica
Lees ook:Erik de Zwart wordt nieuwe stem Veronica!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>