Aangepaste programmering Veronica met oud & nieuw

Vaste prik begin december (als het al niet eerder gebeurt) is het met de familie bepalen wat met Kerst te gaan doen. De invulling van die dagen ligt bij velen nu al vast, maar de volgende feestdag komt er ook weer aan: oud & nieuw. Half Nederland zal tussen Kerst en Oudjaarsdag luisteren naar de Top 2000 op Radio 2 en in dat radiogeweld proberen de andere stations ook nog een aantrekkelijk programma neer te zetten.

Radio Veronica probeert een leuk oud & nieuw-feest neer te zetten met een aangepaste programmering. Op 31 december zal de zender van 9:00 tot 19:00 uur de Top 100 van de Top 1000 Allertijden (editie 2007) uitzenden. 's Avonds tot 22 uur verzorgt DJ Silverius een Oud & Nieuw Party, gevolgd door 'In The Mix' van Ben Liebrand.

Dat is opvallend want Ben Liebrand zal zijn eindejaarsmix voortaan op Slam!FM draaien. Dat klopt ook, maar de mix die Veronica brengt is de 'Grandmix' van 1987 wat natuurlijk beter past bij de zender.

Het nieuwe jaar begint bij Veronica met de jubilieumlijst 'Soulshow Top 100', maar dan met alle platen uit de lijst non stop achter elkaar.

Zie ook:
- Top 1000 allertijden van start op Radio Veronica
- Morning Yam maakt plaats voor Ben Liebrand
- Fantasy op nummer 1 in de Soulshow Top 100

Lees ook:Speciale eindejaarsmixen bij Radio Veronica
Lees ook:Gewijzigde programmering zaterdag(nacht) op Veronica
Lees ook:Morning Yam maakt plaats voor Ben Liebrand
Lees ook:Twee grote aanwinsten voor Slam!FM
Lees ook:Mastermixer Ben Liebrand tekent nieuw contract

1 Reacties // Reageer

One thought on “Aangepaste programmering Veronica met oud & nieuw

  1. Yelly

    hello crew of the radio station!

    ik ben yelly en ik wil graag jullie draai de lidje “Welcome To My Paradise” – Steven n Coconutreez. ze zijn echt bekend in australia en wel goede nummer. kunnen jullie ook bekijken op Youtube.com en luister astublieft en graag om onair te horen.Bedankt

    met vriendelijk
    Yelly

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>