Erik de Zwart wordt nieuwe stem Veronica!

Erik de Zwart wordt de nieuwe station voice van Radio VeronicaDonderdag maakte Sky Radio bekend dat Kas van Iersel per eind april 2008 de nieuwe station voice van de non-stopzender wordt. Dat betekent tegelijkertijd dat Van Iersel niet langer 'de stem' van Radio Veronica zal zijn. Veronica gaf al aan dat ze later de opvolger van Kas bekend zouden maken. En dat is: Erik de Zwart! Met ingang van 28 april 2008 is De Zwart te horen in alle vormgeving van Veronica. Na 16 is hij weer terug.

In de jaren tachtig van de vorige eeuw (klinkt héél lang geleden;) presenteerde De Zwart bij Veronica radio- en tv-programma's waaronder 'De Nederlandse Top 40', 'Countdown' en 'Bart & De Zwart'. Erik de Zwart zegt zelf over zijn terugkomst bij Veronica: "Het is een prettig gevoel om na een mooie wereldreis van 16 jaar weer thuis te komen bij Radio Veronica."

Uunco Cerfontaine, de Program Director Radio Veronica laat in een persbericht ook nog even zijn blijdschap weten: "Erik de Zwart is een legendarische Veronica-stem. Daarom ben ik blij dat hij nu de nieuwe station voice wordt bij Radio Veronica. Dan is hij het visitekaartje van de zender en beter kan het niet!".

Een week geleden werd al bekend dat Erik de Zwart samen met zijn zakenpartner Pim van der Kolk een nieuwe platenmaatschappij begonnen is. Straks is De Zwart dus weer elke dag op de radio, al is het maar in de jingles. Het bloed stroomt toch waar het niet gaan kan.

Zie ook:
- Kas van Iersel nieuwe station voice van Sky Radio
- Erik de Zwart ziet geld in plaatjes

Lees ook:Kas van Iersel nieuwe station voice van Sky Radio
Lees ook:Erik de Zwart blijft bij Radio Veronica
Lees ook:Erik de Zwart terug als dj op de radio
Lees ook:Erik de Zwart nieuwe Station Director Radio Veronica
Lees ook:Dé zaterdagmiddag-gebeurtenis is terug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>