Radioactive Blog gaat verder in andere vorm

Radiovrienden,

Het komt vast als een verrassing, maar ik stop met dit blog.

Ruim een jaar heb ik met plezier geschreven over ontwikkelingen op radiogebied, waarbij ik berichten een personal touch, maar vooral ook achtergronden wilde meegeven. Goede contacten in de mediawereld leverden af en toe eigen nieuws op en ik beleefde veel plezier aan het maken van eigen interviews, reportages en achtergrondverhalen. Enorm tijdrovend, maar vooral enorm leuk!

De investering van soms twee, drie uur per dag om de site een bepaalde continuïteit en kwaliteit te geven, werd beloond door een toenemend aantal lezers. Na zo'n veertien maanden dagelijks bloggen staat de teller op gemiddeld duizend unieke bezoekers per dag, met uitschieters naar twee-, drieduizend op dagen met nieuws waar de hele radiowereld over praat. Een mooi voorlopig resultaat.

Waarom stop ik er dan mee? De belangrijkste reden is dat ik andere dingen wil doen met mijn vrije tijd dan constant in het medianieuws zitten – op het werk en ook nog de halve avond thuis. Ik heb door een drukke baan ook niet meer de tijd om alles uit dit blog te halen wat er in zit. Over radio blijf ik overigens schrijven voor Broadcast Magazine en wie weet word ik zelf weer radioactief :-) .

Ik wil je als trouwe lezer graag danken voor je interesse en geduld en hoop dat je iets aan de bijdragen had. Ook dank aan de mensen van Blog Online, die het mij mogelijk maakten om binnen een professioneel kader te bloggen. Overigens blijft Radioactive Blog gewoon bestaan. De komende tijd gaat Blog Online op zoek naar een opvolger.
Wil jij die zijn? Solliciteren kan hier.

Stay tuned!

Thomas Giger

Lees ook:Radioactive Blog iets minder actief (vakantie;)
Lees ook:Word de nieuwe Radioactive blogger
Lees ook:Ben jij de nieuwe radioblogger van Nederland?
Lees ook:Radioactive Blog zoekt radiogek(ke) v/m
Lees ook:Nieuwe Radioactive blogger gezocht

26 Reacties // Reageer

26 thoughts on “Radioactive Blog gaat verder in andere vorm

  1. Simon

    ZEER SPIJTIG. Ik keek er elke dag naar uit om je berichten te lezen.

      /   Reply  / 
  2. Erwin

    Erg, erg jammer dit. Hopelijk springt er iemand anders in de gat wat er nu ontstaat. Ik vond dit toch altijd 1 van de leukere medianieuws sites ook vanwege de persoonlijke noot. Iets wat ik bij andere sites toch mis.

      /   Reply  / 
  3. Arnoud

    Jammer. Ik ben geen echte radiodreak, maar bezocht regelmatig je site voor nieuws en vooral achtergronden… Succes met je verdere (radio)carrière.

      /   Reply  / 
  4. Bob

    Zeker jammer… En Erwin, je schrijft (bewust of onbewust) een aanbeveling voor jezelf… Jij kunt in dat gat springen. Je hebt immers vrije tijd genoeg. Alleen even een cursus spelling volgen en je eigen bizar gekleurde mening uitschakelen. That’s all ;-)

      /   Reply  / 
  5. Peter S.

    @Bob: doen eens normaal, mafkees. Zo makkelijk om via een andere website op de persoon te gaan zitten spelen. Triest…Doe het lekker zelf als je het allemaal zo goed weet.
    On topic: jammer dat je stopt Thomas. Ik las je weblog altijd erg graag. Hier stonden altijd erg boeiende dingen. Iets wat ik op een website als radio.nl of radiofreak toch wel mis.

      /   Reply  / 
  6. Marc Holemans

    Jammer, want volgde deze site dagelijks en er stond weinig tot zelfs geen onzin op.
    Succes met je andere bezigheden.
    Greetz vanuit Belgie.

      /   Reply  / 
  7. eLine

    Dankjewel voor je log het afgelopen jaar!
    Als er een vervolg komt horen we het wel he..

    grtjs eLine

      /   Reply  / 
  8. luuk

    Jammer! Vond ‘t log altijd leuk om te lezen.

      /   Reply  / 
  9. Bob

    @Peter S.: Als ik op Erwins eigen log een reactie plaats, haalt-ie het altijd weg, want op zijn log heerst een soort dictatoriaal bewind waarbij alleen positieve reacties worden geplaatst en kritische noten niet worden gewaardeerd.

      /   Reply  / 
  10. Pascal Verlinden

    Zeer jammer Thomas,

    Heb dagelijks genoten van je professionele berichtgeving.

      /   Reply  / 
  11. Jesper

    Jammer dat je stopt met deze blog, ik las hem vaak, met veel plezier.

    Succes verder!

      /   Reply  / 
  12. Kokstra

    Jammer maar begrijpelijk, kan me voorstellen dat er erg veel werk zit in het bijhouden van zo’n topblog als deze. Veel succes bij BM en de andere radioactiviteiten!

      /   Reply  / 
  13. Patrick Kicken

    Thanks mate. Je hebt goed en objectief bericht gegeven, dat kunnen we niet van iedere (radio) weblog/website zeggen!

    PK

      /   Reply  / 
  14. ruud

    Jammer.

    Dit was de enige plek waar je fatsoenlijke discussies kon volgen en daar zelf aan mee kon doen zonder de gebruikelijke flauwe reacties.

    Succes verder Thomas.
    ruud

      /   Reply  / 
  15. Jasper

    Jammer joh. Wmb ben/was je de een na beste mediasite (en uit respect zal ik nu ff geen reclame maken voor mijn eigen cluppie).

    Het ga je goed kerel!

      /   Reply  / 
  16. Jeanne

    Inderdaad: ontzettend jammer.
    Maar ik begrijp het heel goed.

    En hopelijk pikt iemand anders het (goed) op.

      /   Reply  / 
  17. Herbert

    Je hebt goed en objectief berichten gegeven, met plezier las ik je blog. Leuke opmaak van de blog,en het las altijd lekker weg. Jammer maar bedankt voor het afgelopen jaar!

      /   Reply  / 
  18. Mark

    Jammer, ik kwam hier altijd graag.

      /   Reply  / 
  19. Berend

    Jammer, ik las hem elke dag Suc6 met alles wat je nog gaat doen

      /   Reply  / 
  20. Kees

    Thomas, tot ziens en behouden vaart! Bedankt voor al je leesvoer en je inspanningen om er een leuke blog van te maken.

      /   Reply  / 
  21. Thomas

    Beste allemaal, dank voor de positieve reacties! Wat leuk dat de site zo wordt gewaardeerd, het is een jaar tijd dan kennelijk toch gelukt om iets toe te voegen aan het bestaande aanbod, want dat vond ik best een uitdaging toen ik in februari 2006 begon als blogger.

    Radioactive Blog blijft gelukkig gewoon bestaan, dus je kunt hier blijven lezen over het laatste radionieuws. In die zin zal er weinig veranderen, denk ik.

      /   Reply  / 
  22. Mark

    Het was zeker van toegevoegde waarde, deze blog. Niet weer zo’n weblog dat maar alles kopieerde van andere site’s, waar er al zoveel van zijn. Het is daarom ook erg jammer dat je ermee stopt, maar tegelijkertijd ook heel erg begrijpelijk. Bedankt voor die geweldige tijd!

      /   Reply  / 
  23. Pierre Papa

    Jammer dat je stopt Thomas, je schreef leuk en je berichtgeving vond ook ik objectief. Ik las het regelmatig en vond je invalshoek vaak fris. Succes verder!

      /   Reply  / 
  24. Michael

    Last but not least: ook Thomas’ collega-bloggers binnen de Blog Online-club vinden het erg jammer dat hij de bloghanddoek in de ring gooit. Niets aan te doen helaas.
    Radioactive was een prima blog in ons mediacluster. Nu maar hopen dat we snel een nieuwe en goeie opvolger vinden.
    Thomas, succes met alles verder!

      /   Reply  / 
  25. FL

    Jammer dat je ermee stopt!
    Het is een leuk radioblogje

    grt, Freek

      /   Reply  / 
  26. Danny Moerkerke

    Zeker jammer Thomas, het was/is een leuke blog en ik heb het ook gewaardeerd dat je aan mijn tokootje ook af en toe wat aandacht hebt besteed. Succes verder!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>