Word de nieuwe Radioactive blogger

Grijp je kans en word de nieuwe blogger van deze Radioactive blog.

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet. Wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers. En wil je er ook aan verdienen? Begin dan je eigen blog op blog.nl. En maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten. Je volgt al het nieuws over de Radiowereld en je weet het in een context plaatsen en je weet er zodanig over te bloggen, dat er reacties van bezoekers komen. Daardoor ontstaat er een community op je blog van mensen, die je interesse in het thema delen. Je bent niet meer dan een half uur à uur per dag kwijt aan het bloggen.

Bij blog.nl krijg je:

* Toegang tot een gebruiksvriendelijk CMS

* Professionele begeleiding met helpdesk en bloggersbijeenkomsten

* Veel exposure voor je berichten

* Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

* Een maandelijkse vergoeding, die kan oplopen tot enkele honderden euro’s

Jij zorgt voor de inhoudelijke invulling van de blog. Blog Online B.V. regelt de technische en commerciële kant in de vorm van banners, advertorials en sponsoring. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Over Blog.nl

Blog.nl is het grootste Nederlandse platform van themablogs. Momenteel bestaat het sterk groeiende netwerk uit 90 titels en blog.nl trekt maandelijks meer dan 3 miljoen bezoekers.

Reacties graag zo spoedig mogelijk en naar [email protected] o.v.v. Nieuwe Radioactive blogger. Geef aan, waar je passie voor de Radiowereld uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt.

We kijken uit naar je bericht!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Word de nieuwe Radioactive blogger

 1. Hans louws

  Hoi .

  Ik zou graag willen weten van welk merk die mooie grijze studio tafelmicrofoonstatieven zijn ?

  als je het niet weet zou je er voor mij aub even op willen kijken
  welk merk ‘t is

  kan ‘t namelijk niet op internet vinden mbt bouwen van home studio

  Ontzettend bedankt

  Met vriendelijke groet

  Hans Louws

    /   Reply  / 
  1. Erik

   Het is de Yellowtec Mika roadcasrstand

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>