Radioactive Blog zoekt radiogek(ke) v/m

Blog Online)Radiovrienden, vanaf vandaag ben ik zoals aangekondigd radio-inactief. Dat wil zeggen, wat dit blog aangaat… Na anderhalf jaar over radio schrijven – met heel veel plezier – kom ik tijd tekort om deze site zó bij te houden als ik graag wil. Daarom is dit mijn laatste bijdrage op dit blog. Maar… niet het einde van deze site. Is radio je passie en heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien mijn opvolg(st)er. Klik op 'Lees verder' om te solliciteren.

Eerst nog een woord van dank aan alle lezers van Radioactive Blog. Jullie reacties maakten het extra leuk om dit weblog te maken.

Stay tuned!

groeThomasBlog Online zoekt radioblogger

Luister jij elke dag naar de radio, volg je de gebeurtenissen in de ether op de voet of droom je van een bestaan als radiodeejay? Dan is Blog Online op zoek naar jou!

Vanwege tijdsgebrek van de bestaande redacteur, zijn wij op zoek naar een

Redacteur / blogger voor Radioactive.blog.nl

Radioactive.blog.nl is in maart 2006 opgezet en trekt inmiddels maandelijks een community van ruim 30.000 bezoekers. Daaronder zitten veel mensen uit de omroepwereld. Je hebt dus veel exposure.

De ideale kandidaat is natuurlijk liefhebber van het medium en heeft bij voorkeur contacten of is zelf actief in de wereld van media/radio. Je ziet er een uitdaging in om dagelijks twee tot vier berichten over radio te plaatsen. Bovendien weet je je weg goed op internet te vinden en gebruik je de multimediale mogelijkheden. Een journalistieke opleiding is een pré.

Wij bieden:
- ondersteuning bij het bloggen
- een uiterst gebruiksvriendelijk CMS
- grote vrijheid over de redactionele invulling
- een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers
- opname in een netwerk van professionele, goedlopende blogs

Blog Online houdt zich bezig met de commerciële kant in de vorm van banners, advertorials en sponsoring. Jij deelt in de opbrengsten. Hoe meer bezoekers jij trekt, hoe hoger de opbrengsten dus zijn.

Blog Online is in juni 2005 gestart als de eerste Nederlandse uitgeverij van blogs met professionele redacteuren. Momenteel draaien in het netwerk van Blog.nl ca. 50 themablogs in channels als Gezondheid, Lifestyle, Media, Muziek, Sport, Vrouw en Zakelijk.

Interesse? Stuur zo spoedig mogelijk een mail naar [email protected] onder vermelding van 'radioblog-redacteur'. Licht toe, waaruit je passie voor radio blijkt en voeg je CV toe.

Blog Online

Lees ook:Word de nieuwe Radioactive blogger
Lees ook:Nieuwe Radioactive blogger gezocht
Lees ook:[Audio] Blog.nl sterk groeiende
Lees ook:1 Jaar bloggen op Radioactive
Lees ook:Blog.nl genomineerd voor ‘Website van het Jaar’

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Radioactive Blog zoekt radiogek(ke) v/m

 1. Kees

  Thomas, nogmaals tot ziens en behouden vaart. Ik heb met veel plezier je bijdrages gelezen op dit blog. Thanks!

    /   Reply  / 
 2. radiovrouw

  Wil ik mij bij aansluiten! Leuke stukjes altijd en veel dingen die je bij anderen zelden of nooit kon lezen. Zeker jammer, maar helaas. Tot ziens/hoors?

  Een radiobitch :)

    /   Reply  / 
 3. Jeroen

  Radio.NL en RadioFreak hebben weer een concurrent minder. En wij weer een leuk alternatief minder :( helaas :-) ). Good luck!

    /   Reply  / 
 4. Erwin

  Hopelijk vind je de juiste persoon voor je blog al had ik gedacht dat je die inmiddels al had gevonden. Nu valt er weer een gat, dat is jammer. Veel succes bij je verdere werkzaamheden. Bijna elke posting vond ik wel leuk om te lezen, dat valt bij collega mediasites nog wel eens tegen.

    /   Reply  / 
 5. Thomas

  Dank voor de reacties! Onder de sollicitanten die mijn uitgever binnenkreeg, was één zeer goede kandidaat: een landelijke radiomaker, die ik als opvolger aanbevolen heb.

  Helaas heeft hij zich teruggetrokken, onder meer omdat hij niet genoeg tijd denkt te hebben om voor genoeg continuïteit te zorgen. Een paar anderen die ik zelf heb benaderd, zouden het eveneens erg leuk vinden, maar.. hebben ook te weinig tijd.

  Dus we starten bij deze een nieuwe sollicitatieprocedure :-) . Aanmelden met motivatiebrief en CV kan via [email protected].

    /   Reply  / 
 6. Ron

  Misschien wil Pierre Papa wel? Ben wel benieuwd naar zijn mening over radio, hij maakt een leuk programma met Insite.

    /   Reply  / 
 7. Pierre Papa

  @Ron, bedankt voor je compliment over Insite. Wat betreft radioactiveblog moet ik helaas zeggen dat ik daar geen tijd voor heb. Ik ga ervan uit dat Thomas een geschikte opvolger zal vinden.

    /   Reply  / 
 8. Cécile

  Altijd leuke stukjes hier over het medianieuws, Radioactive stond hoog op m’n dagelijkse site-checklist, vaak ‘s avonds nog een keer om te zien of er nog wat bij was gekomen. Jammer dat het stopt, of gestopt is, veel andere goeie medianieuws sites zou ik niet weten.

    /   Reply  / 
 9. Sonifex

  Lees nu pas dat m’n favourite radiosite off air is, net terug van vakantie. Shame, shame, shame! Is er al een opvolger?? (Nee, vrees ik..)

    /   Reply  / 
 10. Erwin

  Het zal lastig worden vrees ik. Je moet er maar net de tijd voor hebben. Ik denk dat dit log daarom stilletjes ten onder gaat…jammer…

    /   Reply  / 
 11. zodiac

  Echt zwaar kl()te dat deze site ermee gestopt is! Kwam altijd graag hier, al was dat niet voor radio- maar meer medianieuws. Enige plek volgens mij waar de berichtgeving echt van niveau was. Wanneer horen we nu of het evt. toch verder gaat met een andere blogger/journalist?

    /   Reply  / 
 12. Jasper

  Hey Thomas,

  Jeuken je handen niet op dagen als vandaag?

  Jammer dat je nergens meer (online) te lezen bent….

    /   Reply  / 
 13. Thomas

  Ha Jasper,

  Ja, heel erg! Vandaag zou ik willen dat ik een maand later gestopt was, of helemaal niet :-) . Aan de andere kant heb ik nu tijd voor andere gave dingen zonder de verplichting om dagelijks te moeten bloggen, want lezers verwachten nu eenmaal dat je er dagelijks voor ze bent. Ik sluit niet uit dat ik (ooit) nog eens opnieuw begin, misschien als onderdeel van een eigen website – want je hoort er tegenwoordig niet bij als je niet een eigen (2.0..) internetdomein bestiert ;-) .

  Voorlopig ga ik echter andere dingen doen, die ook heel dichtbij radio liggen. Schrijven doe ik overigens ook nog, voor omroepvakblad Broadcast Magazine en voor Video & Audio Report. Dus wat betreft kan ik m’n ei nog wel kwijt. Al was dat bloggen toch wel leuk..

  Ciao!

  Thomas

    /   Reply  / 
 14. radiochick

  ‘Why do all good things come to an end?’ Nelly Furtado vroeg het zich ook al af.

  Gaat deze site nog ooit verder, of..?

  Zou iig jammer zijn! (als het stopt bedoel ik)

    /   Reply  / 
 15. Radio

  Nog nieuws op het gebied van de opvolging? Zou zonde zijn als dit blog helemaal stopt.

    /   Reply  / 
 16. Dude

  Die Thomas lijkt wel onvervangbaar, misschien moeten we even met pet rond om hem terug te krijgen (:-)

    /   Reply  / 
 17. Thomas

  Haha, leuk! Dank voor de reacties, maar… niemand is onvervangbaar :-) .

    /   Reply  / 
 18. max promo studio

  Wij zijn maxpromostudio uit Zwijndrecht en wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team wil helpen met artiesten de promotie in de studio

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>