Ruud de Wild geeft auto weg aan beste navigator

Sinds maandag staat het middagprogramma Ruuddewild.nl volledig in het teken van de actieweek ‘grand-prix ik zie het nie’! Luisteraars maken kans om een startbewijs te veroveren en daarmee gaan ze op zondag 26 juni een Radio 538 DJ in een auto met geblindeerde ramen over het circuit van Zandvoort navigeren. De deelnemer die de snelste tijd neerzet, wint een spiksplinternieuwe Fiat 500 Twin Air.

Ruud de Wild selecteert sinds afgelopen maandag tot en met morgen een luisteraar die op zondag 26 juni tijdens de ‘Italia a Zandvoort’ een DJ van Radio 538 over het parcours mag leiden. De vier heren die deze beproeving aangaan zijn Barry Paf, Tim Klijn, Martijn Muijs en Jelte van der Goot. De auto is helemaal afgeplakt, ze zien dus helemaal niets. Van de in totaal vier deelnemers blijven er uiteindelijk twee over die nog een keer een ronde mogen navigeren. Degene die dit het snelste doet, wint een Fiat 500 Twin Air.

Niek van der Bruggen presenteert zijn programma zondag 26 juni van 12.00 tot 15.00 uur live vanaf het evenement in Zandvoort. Uiteraard doet hij verslag van alles wat er op het circuit gebeurt. Ook zijn er optredens van de 538 DJ’s on Tour, Rochelle van X-factor, Ref ‘n Ros en Pearl Josefzoon.

Lees ook:Rijbewijs halen start op Circuit Park Zandvoort
Lees ook:KLM Open 2009 met eigen radiozender
Lees ook:Somertijd in Zandvoort
Lees ook:TT Assen 2008 uitgebreid aan bod op ‘TT Radio Drenthe’
Lees ook:24 Uur radio voor KiKa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>