TT Assen 2008 uitgebreid aan bod op ‘TT Radio Drenthe’

TT Assen 2008 te volgen bij RTV DrentheEén keer per jaar staat heel Assen op z'n kop door de komst van duizenden liefhebbers van motoren. Dit weekend wordt de 78e editie van de Tourist Trophy op Assen verreden en de regionale zender RTV Drenthe doet van 26 tot en met 28 juni uitgebreid verslag van het evenement op het Circuit van Assen. De radiozender is zelfs omgedoopt tot 'TT Radio Drenthe'. Kortom drie dagen lang alleen maar TT op de zender.

Maar er is meer dan alleen het gebrul van de motoren, want de journalisten van TT Radio Drenthe storten zich ook op andere zaken die te maken hebben met het evenement. Zo wordt er gesproken over de horeca die heel wat versnaperingen kan verkopen de komende dagen, het barbecueweer komt aan bod en zijn er zijn live optredens diverse artiesten, waaronder One Two Trio.

Uiteraard wordt er ook verslag gedaan van de verrichtingen op de baan. Zo zullen er verslagen te horen zijn van de tijdtrainingen en wedstrijden uit de diverse motorklassen en wordt er gesproken met de deelnemers. TT Radio Drenthe is sinds maandag 23 juni iedere werkdag van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur live vanaf het TT Circuit te horen. Op TT-zaterdag zendt het radiostation van 9 uur 's ochtends tot 18 uur 's avonds live uit vanaf het circuit.

Zie ook over RTV Drenthe:
- Samplonius moet rust terugbrengen bij RTV Drenthe
- 'Provincie zocht zelf nieuw hoofd voor RTV Drenthe'

Lees ook:Mogelijke vermelding RADIONL in Guiness Book
Lees ook:Ruud de Wild geeft auto weg aan beste navigator
Lees ook:Marjan Koekoek nieuwe ochtendpresentator Radio Drenthe
Lees ook:Bavaria City Racing in Rotterdam live op Rijnmond
Lees ook:Open dag RTV Drenthe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>