KLM Open 2009 met eigen radiozender

Eén van de snelst aan populariteit winnende sporten in Nederland is golf. Zelf ben ik sinds een jaar ook helemaal verknocht aan die sport, dus ondanks het mooie weer zit vanmiddag lekker binnen voor de televisieregistratie van de KLM Open. Het wereldwijd bekende golftoernooi wordt van donderdag 20 tot en met zondag 23 augustus 2009 voor de negentigste keer georganiseerd. Kun je niet op de beelden wachten die ‘s middags op RTL 7 worden uitgezonden, geen nood want KLM Open wordt volledig verslaan op de evenementenzender ‘KLM Open Radio’.


De verrichtingen van de professionele golfers op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort zijn te volgen op de evenementenzender die opgezet is door ZFM Zandvoort. Van 20 tot 23 augustus doet de lokale omroep verslag van het evenement nabij de kust. Verslaggevers van ZFM staan op baan en houden zo de luisteraars live op de hoogte van het KLM Open 2009.

De studio van KLM Open Radio is gehuisvest in het promodorp van het KLM Open op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. In de regio Zandvoort kan men meeluisteren 107.3 FM in de ether. Daarnaast is er natuurlijk ook een live stream, op te vragen via zfmzandvoort.nl.

Lees ook:24 Uur radio voor KiKa
Lees ook:Batavierenrace in 2010 opnieuw met eigen radiozender
Lees ook:Ruud de Wild geeft auto weg aan beste navigator
Lees ook:Lokalo van de week: OPEN Rotterdam
Lees ook:Feyenoord van Rijnmond naar Megastad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>