Evers Staat Op vanuit huiskamer Paskal Jacobsen

Het populaire ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’ komt vanochtend, vrijdag 27 november live vanuit de woonkamer van Paskal Jacobsen van Bløf. De Zeeuwse zanger heeft Edwin Evers en zijn sidekicks Rick en Niels uitgenodigd om van donderdag op vrijdag een nachtje in Middelburg te komen slapen. De heren presenteren op vrijdagochtend van 06:00 tot 10:00 uur in hun ochtendjas het programma ‘Evers Staat Op’.

Edwin, Niels en Rick reisden gisteravond al af richting het Zeeuwse Middelburg. Bløf verzorgde een avondvullend programma voor het trio en na afloop zijn ze blijven slapen. Tijdens de uitzending van vrijdag treedt Bløf natuurlijk ook op.

Traditie

Het is inmiddels bijna een traditie aan het worden, eerder logeerde het team van ‘Evers Staat Op’ namelijk al eens bij Frans Bauer in het Brabantse Fijnaart. Ook hebben ze al eens geslapen in het ouderlijk huis van Jan Smit in Volendam.

‘Evers Staat Op’ vanuit de woonkamer van Paskal Jacobsen van Bløf vrijdag 27 november 2009 van 06:00 tot 10:00 uur op Radio 538.

Lees ook:Edwin Evers uit logeren bij Bløf
Lees ook:Edwin Evers voor zesde keer vanaf Olympische Spelen
Lees ook:Wassen beeld van Edwin Evers in Tussauds
Lees ook:Edwin Evers weekje weg
Lees ook:Storing bij 538 tijdens Evers Staat Op (audio)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>