1000ste 3FM Megahit voor Caro Emerald

Afgelopen vrijdag werd op 3FM voor de 1000ste keer een Megahit gekozen. Voor deze ‘mijlpaal’ stond 3FM heel de dag in het teken van de Megahit. De allereerste Megahit was voor Candy Dulfer met Sax-A-Go-Go in 1993. In het bericht van afgelopen vrijdag vertelden we al dat het vermoedelijk zou gaan tussen Laura Jansen en Caro Emerald. Laatstgenoemde is het uiteindelijk geworden: de 1000ste Megahit is voor Caro Emerald met haar nieuwe single ‘Tangled Up’.

In de ochtend speelde Caro Emerald dit nummer nog live bij Giel in zijn ochtendshow. Toen wist ze nog niet dat het nummer een Megahit zou worden.

Toen de 1000ste Megahit bekend werd gemaakt tijdens de Coen en Sander show gaf Caro Emerald een vrij duidelijke, inhoudsvolle reactie op twitter:

Een Megahit is een nieuwe plaat waar 3FM een hele week lang extra aandacht aan geeft in de radioprogramma’s.  Via een speciale website kun je alle 3FM Megahits terugvinden.

 

Lees ook:3FM kiest vandaag 1000ste Megahit
Lees ook:Caro Emerald te gast bij KXradio
Lees ook:Overzicht februari 2013: Meest gelezen berichten
Lees ook:Caro Emerald schittert in nieuwe commercial Sky Radio
Lees ook:Caro Emerald wint 3FM Serious Talent Award 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>