‘Choose Life, Choose Music’

Dat wordt volgens de collega’s van Dutchmedia de slogan waarmee Caz! vanaf morgenochtend 06.00 uur in de markt wordt gezet. Moet er aan wennen, maar vind hem niet onaardig. Mensen kunnen wel zoiets hebben van: dat maak ik zélf wel uit . Omdat Caz! de luisteraar persoonlijk wil benaderen, had ik ‘Your Life, Your Music’ sterker gevonden. Meer aansprekend en communicatief.
De jingles waar de slogan in terugkomt, zijn in Londen ingezongen. Toen dacht ik meteen aan de creatieve jongens van Wise Buddah, die ook samenwerken met de bekende jingleproducent Top Format en onder meer voor 3FM vormgeving hebben gemaakt. Op het Radioforum wordt nu inderdaad Wise Buddah / TM Century genoemd met het jinglepakket The Vibe. Zoals je kunt horen een heftig pakket met veel dance en R&B-invloeden.

Weblogs

Radioweblogs schrijven veel over Caz!. De één heel positief, de ander wat minder. Rick Romijn van Radio 538 is niet onder de indruk van de programmering en vindt Jeroen Kijk in de Vegte ‘een zeer goede side kick’ maar ‘te beperkt’ voor de rol van dj/presentator. Laten we eerst een paar weken luisteren en dan oordelen…

Kijk in de Vegte zelf vertelt op zijn weblog wat we kunnen verwachten van Môgge Jeroen. Caz! heeft duidelijk inspiratie opgedaan in de USA: ‘You give us 20 minutes, we give you the world’. Maar goed, het is wél een goed concept. Zelf wil ik ‘s ochtends ook kort en snel bijgepraat worden. Nou, vanavond de wekker maar even op 6:00 uur zetten!

O ja, het Telegraaf-artikel over Ca(t)z al gelezen? Alexander Stevens (stem van Veronica-tv) kwam erachter dat krantenjongens weinig van radio weten.

Lees ook:

[Audio] KidV bekritiseert Jensen
"Yorin FM had geen visie"
Programmering van Caz! bekend
KidV wordt morningbroadCazter
Caz! station van de luisteraar
Goof naar Caz!
Doelgroep Caz! v/m 20-34
Caz! op zoek naar stationvoice
Marisa verliefd op Caz!
Peter van den Hurk op Caz!
Caz!, Timur, Rob, Jeroen en Henk
Caz!
________________________________________________________________

Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte voice-over bij Boulevard
Lees ook:Nieuwe programmering Q-music: ochtend voor Jeroen KidV, Kristel van Eijk en Jasper de Vries
Lees ook:Jeroen van Inkel verhuist definitief naar de middag
Lees ook:Stopt Jeroen Kijk in de Vegte bij Caz!?
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte gaat vandaag trouwen

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “‘Choose Life, Choose Music’

 1. Erwin

  ‘You give us 20 minutes, we give you the world’ is van 1010 WINS, de nieuwszender van NYC. Een soort van BNR Nieuwsradio, maar dan beter…

    /   Reply  / 
 2. Thomas Giger

  Ja, klopt! Een award-winning station, inderdaad. Nieuwsradio waar zelfs Radio 1 nog van kan leren. Zij hebben trouwens geen alleenrecht op die slogan, want KQV in Pittsburgh gebruikt ‘m bijvoorbeeld ook.

    /   Reply  / 
 3. Marc de Hond

  Hoi Thomas,

  Bedankt voor je berichtje! Leuk dat je gaat luisteren… ben benieuwd wat je ervan vindt :-)

    /   Reply  / 
 4. Thomas Giger

  Hé Marc,

  Leuk van je te horen! Maak er wat leuks van, maar dat zal vast lukken. Volgens mij ziet heel Amsterdam vanavond dat je op de radio bent, dankzij die originele kerstboomverlichting op jullie gebouw :-) .

  Suc6!

  Greetz, Thomas

    /   Reply  / 
 5. Marc de Hond

  Thomas, wederom bedankt voor je berichtje :-) Inderdaad, processing kan beter – we zitten nog in de tijdelijke studio. Over twee weken moet het helemaal goed zijn…

    /   Reply  / 
 6. Thomas Giger

  Goed werk heeft tijd nodig :-) , komt allemaal wel goed. Een vraag die ik van veel mensen hoor, is: waarom hebben ze niet nog een paar weken gewacht om dan metéén 100% goed te starten?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>