Caz!

Wordt het die naam écht, of is het een 1 april grap, bedoeld als promotiestunt? De radiofreaks zijn er nog niet uit. Toch is het volgens Gerard Timmer de nieuwe naam die Yorin FM gaat krijgen. Hij zei dat vanochtend op de zender.

Caz! staat niet in dit lijstje, maar is een eigentijdse naam die afgeleid kan zijn van de jongensnaam Cas en verwijst naar een meisjesnaam als Cassandra. Wat dat betreft komt het aardig overeen met de criteria voor de nieuwe naam, die wij gisteravond al bekendmaakten op Radioactive.blog.nl.

Op www.caz.nl staat momenteel een weblog over ontwikkelingen rond de ‘nieuwe zender’. Daar staat ook een foto van het nieuwe kantoor van Gerard Timmer ehhhh, de nieuwe studio in aanbouw, waarop je kunt zien dat het vlakbij de snelweg is. Het gebouw van SBS in Amsterdam?

Caz! zou verder de stationvoice (de stem die alle jingles en promo’s van de zender inspreekt) laten uitkiezen door de luísteraars. De samensteller van de weblog (die overigens anoniem schrijft, toch verdacht…) belooft dat er binnenkort ook een audiocompilatie komt, die een indruk geeft van de muziekkeuze.

Wat vind jij van de naam Caz!, een briljante vondst of… blijvend verkeerd? En vul de letters c-a-z maar eens creatief in. Wat zou de naam kunnen betekenen?
________________________________________________________________

Lees ook:Gerard Timmer verlaat SBS-radiostation Caz!
Lees ook:Opinie | Caz! mag iets doen aan naam en profilering
Lees ook:Stopt Jeroen Kijk in de Vegte bij Caz!?
Lees ook:Gerard Timmer gaat Yorin FM verbouwen
Lees ook:Caz, Timur, Rob, Jeroen en Henk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Caz!

  1. herman

    ik vind het wel een geinige naam, al hadden ze meer kunnen doen met Wil. Is ook een uniseks-naam, maar dan heb je woordgrappen als ‘Ik wil’ en ‘Wil jij mij?’ enzo. Met Caz kan ik zo snel niet zo’n woordspeling verzinnen. Maar ‘t klinkt wel krachtig.

      /   Reply  / 
  2. Thomas Giger

    Op de weblog van Caz.nl zijn ze al creatief bezig met het verzinnen daarvan.. :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>