Programmering van Caz! bekend

Caz! heeft zojuist de programmering bekend gemaakt, die komende dinsdag ingaat. Môge Jeroen wordt de naam van de ochtendshow van Jeroen Kijk in de Vegte. In de middag-drivetime komt zoals verwacht Timur Perlin terug. Timur Open Air wordt waarschijnlijk een variant op zijn bekende avondprogramma bij Yorin FM, hopelijk weer met dezelfde interactie met luisteraars.

De late ochtend en vroege middag zijn voor Marisa Heutink en Jurjen Gofers, maar die laatste komt Caz! pas eind mei of begin juni versterken. Zijn timeslot wordt voorlopig ingevuld door program director Robert Feller. Wacht U Voor De Hond en Peter Late Night sluiten de dag af – behalve op vrijdag, want is er de Welcome To Your Weekend Mix van Martin Pieters. Het complete schema staat op de website. Volgens mij best een aardige programmering. Wat vind jij?

Lees ook:

KidV wordt morningbroadCazter
Caz! station van de luisteraar
Goof naar Caz!
Doelgroep Caz! v/m 20-34
Caz! op zoek naar stationvoice
Marisa verliefd op Caz!
Peter van den Hurk op Caz!
Caz!, Timur, Rob, Jeroen en Henk
Caz! ________________________________________________________________

Lees ook:Timur Exit Radio?
Lees ook:Marisa stopt met Nachtmis(s)
Lees ook:Radio Decibel wijzigt programmering
Lees ook:Marisa verliefd op Caz!
Lees ook:De lekkerste vrouw van de radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>