Caz! op zoek naar stationvoice

De radiozender die binnenkort de plaats van Yorin FM inneemt, is op zoek naar een goede stationvoice (de stem die jingles en actiespots van een radiostation inspreekt). Bij de meeste zenders is dit een bekende en professionele voice-over of één van de eigen dj’s. Zo is Wessel van Diepen al jaren de male voice van Radio 538. Caz! heeft iets heel anders bedacht en komt daarmee origineel uit de hoek.

Het station zoekt de stem namelijk onder haar eigen luisteraars. Hoor je vaak dat je een mooie of opvallende stem hebt? En heb je altijd al méér met je stem willen doen? Dan zou ik zeker solliciteren. Accent geen bezwaar . Even een demootje opnemen in .wav of .mp3 en mailen naar het adres op de site.

Intussen wordt alles uit de cazt gehaald om de nieuwe site op tijd af te hebben. Hoe eerder, hoe beter . Voor de grap heb ik trouwens wat URL’s getest. Zo kwam ik erachter dat caz.fm, cazfm.nl, cazradio.nl en radiocaz.nl allemaal verwijzen naar caz.nl. Bij onze ooster- en zuiderburen kennen ze Caz! ook…

De slogan en bijbehorende vormgeving zijn bijna rond. De keuze voor het nieuwe jinglepakket is ‘zo goed als gemaakt’, staat op de weblog. Daar komt binnenkort een voorproefje op het nieuwe geluid. Ben zeer benieuwd! Wordt het Top Format, VHU Europe, Reelworld of iets anders?

In aansluiting op eerdere updates [ zie 1 - 2 - 3 - 4 ] is zojuist bekend dat Timur Perlin de middag tussen 16.00 en 19.00 uur gaat doen. En Michiel Veenstra’s producer / 3FM-nacht-dj Rinse Blanksma (was anders een leuk duo geweest: Veenstra & Blanksma) vercazt binnenkort naar Caz! Hij gaat onder meer een weekendshow maken en Amsterdam van boven bekijken.

Nog een laatste bericht: Rik Rensen is begonnen als Crossmedia Director bij SBS, meldt Broadcast Magazine. De voormalige hoofdredacteur van RTL Nieuws houdt zich de komende twee jaar bezig met het vertalen van radio- en televisie- programma’s in (ja hoor, daar is-ie weer…) ‘content voor nieuwe media-platforms’ als internet, digitale themakanalen en mobiele diensten.

[ Update | 17:52 ]

3FM-dj Coen Swijnenberg meldt op zijn weblog dat Marc de Hond naar Caz! gaat. Die schrijft er op zijn site momenteel nog niets over.
_______________________________________________________________

Lees ook:Joey Hereman naar Caz!
Lees ook:Caz!
Lees ook:Caz! station van de luisteraar
Lees ook:‘Website van Caz! druk bezocht’
Lees ook:Hulpdiensten mogen toch noodsignaal via radio verspreiden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Caz! op zoek naar stationvoice

  1. f1sven

    Marc de Hond gaat ook naar Caz

      /   Reply  / 
  2. Thomas Giger

    Bedankt, had ik nog niet gezien. Marc meldt er nu (17:52) nog niets over op zijn weblog, maar ik heb bovenstaand bericht toch even ge-update. Leuk trouwens dat ook bezoekers van radioforum.nl deze site ontdekt hebben :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>