Jeroen Kijk in de Vegte gaat vandaag trouwen

Q-music dj Jeroen Kijk in de Vegte geeft vandaag zijn ja-woord aan zijn vriend Philip Hartman. De sidekick van Ruud de Wild werd een tijd geleden bovenin de Eiffeltoren in Parijs door Philip gevraagd om elkaar eeuwige trouw te beloven. Vrijdag 18 september 2009 gaat het echt gebeuren en stappen de twee in het spreekwoordelijke huwelijksbootje. Kijk in de Vegte is niet de enige DJ die vandaag gaat trouwen, want ook Armin van Buuren zegt ‘ja’ tegen zijn vriendin.

De nummer 1 DJ van de wereld, die elke week op SLAM!FM te horen is met ‘A State Of Trance’, is officieel donderdag al gehuwd, maar trouwt vrijdag nog voor de kerk.

Jeroen Kijk in de Vegte was vrijdagochtend, ondanks het belangrijke feest van later vandaag, gewoon te horen in de Q-ochtendshow van Ruud de Wild. Jeroen kreeg in de uitzending al veel smsjes en telefoontjes van luisteraars die hem geluk wilden wensen. Bij deze nog een: Jeroen, maak er een mooie dag van en heel veel plezier gewenst!

Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte gaat trouwen
Lees ook:Ruud de Wild live vanuit café GTST
Lees ook:Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte weer samen?
Lees ook:Paul de Leeuw opent nieuwe ochtendshow Q-music
Lees ook:Wouter van der Goes vervangt Ruud de Wild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>