Peter van den Hurk op Caz!

Yorin FM (binnenkort dus Caz!) blijft in het nieuws. Heel slim maken ze steeds weer een klein beetje meer bekend. En alle mediasites, waaronder deze, lopen er weer braaf achteraan . Maar het is dan ook hèt radionieuws van de week. Ook Yorin FM-dj Peter van den Hurk krijgt straks een dagelijks programma op Caz!, meldt Radio.nl. Op de site van Caz! staat daarover nog niets.

Van den Hurk presenteerde tot voor kort in het weekend en is in de komende non- stop periode als enige te horen met de Download Top 50. Wat voor programma hij straks krijgt, is nog niet bekend. Ik vermoed ‘s middags of ‘s avonds. De dj begon zijn loopbaan bij lokale en regionale zenders in Brabant, waaronder Royaal FM en Radio Decibel. Sinds september vorig jaar werkt hij bij Yorin FM.
________________________________________________________________

Lees ook:Peter van den Hurk nieuwe dj bij Radio Veronica
Lees ook:Peter van den Hurk naar XFM
Lees ook:Radio Royaal start met weekendprogrammering
Lees ook:Caz, Timur, Rob, Jeroen en Henk
Lees ook:Wordt RTL FM nu helemáál een tweede Sky Radio?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Peter van den Hurk op Caz!

 1. tvmannetje

  Denken jullie dat Caz! wat gaat worden? Als tvmannetje, en niet radiomannetje heb ik eigenlijk geen idee… maar let me know!

    /   Reply  / 
 2. ThomasGiger

  Caz! wordt volgens het radiostation zelf iets heel nieuws. Een deel van het huidige Yorin FM-publiek zal afhaken, dus Caz! moet een heel nieuw publiek opbouwen. Zou kunnen dat het marktaandeel dus eerst nog verder zakt, voor het omhoog kan. Veel grote namen hebben ze niet anders Stenders weggaat (hoewel die ook geen luistercijferkanon was voor Yorin). Maar Gerard Timmer is niet de eerste de beste, dus wie weet gaat Caz! vriend en vijand verrassen?

    /   Reply  / 
 3. Jeremy

  Dat Caz! gebeuren is volgens mij 1 grote 1 april grap…
  de site http://www.caz.nl is gewoon ‘n standaard web-log en het lijkt mij allemaal zéér onwaarschijnlijk.

    /   Reply  / 
 4. ThomasGiger

  Ja, dat denken veel mensen en zelf heb ik soms ook nog tijfels, hoewel verschillende bronnen het nieuws bevestigen. Vandaag is het 2 april, maar de ‘site’ staat nog altijd online.. dus het lijkt er op dat het tòch allemaal waar is. Of alle kranten en sites die het melden, zitten óók in het complot :-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>