Jeroen Kijk in de Vegte voice-over bij Boulevard

Jeroen Kijk in de VegteIn de ochtendshow van Ruud de Wild op Q-music functioneert Jeroen Kijk in de Vegte op sublieme wijze als side-kick. Onder het 'regime' van De Wild heeft Jeroen niet veel te zeggen, maar op televisie heeft Kijk in de Vegte dat sinds dinsdag wel. Hij is namelijk tijdelijk de voice-over bij RTL Boulevard.

Update: RTL moet Kas van Iersel terug in dienst nemen

Voor mijn werkzaamheden voor het blog Zappen (collegablogger is op vakantie) is het kijken van RTL Boulevard vaste kost. Maandag viel mij op dat de vaste voice-over Kas van Iersel (die ook de stem van Sky Radio is) er niet was. Arjen Grolleman, onder meer bekend als de stem van RTL 5, nam maandag de honneurs waar en sinds dinsdag is dat Jeroen Kijk in de Vegte.

KIDV was in vorige seizoenen van het televisieprogramma al te zien als één van de  deskundigen achter de desk van Boulevard. En nu dus een paar uitzendingen als voice-over. Leuk bijbaantje zo voor hem naast de ochtendshow op Q-music!

Zie ook:
- Jeroen Kijk in de Vegte blikt met Radioactive terug

Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte blijft voice-over Boulevard
Lees ook:RTL moet Kas van Iersel terug in dienst nemen
Lees ook:Eerste belangrijke klus voor Sky-stem Kas is ‘X Factor’
Lees ook:Rinie van den Elzen tijdelijk voice-over bij RTL Boulevard
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte gaat trouwen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jeroen Kijk in de Vegte voice-over bij Boulevard

  1. Sander

    En eerlijk is eerlijk het klinkt gewoon goed

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Wel vreemd dat Kas er in de eerste week na de vakantie niet is…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>