Marisa verliefd op Caz!

Voormalig Nachtmiss Marisa komt terug op Caz! met een nieuw programma in de ochtend. Dat schrijft ze in een liefdesverklaring op de weblog van Nederlands nieuwste radiostation. Dat die weblog wel een beetje snel in elkaar heeft gezet… daarom geloven veel mensen het nog steeds niet helemaal.

Dat de vrouw van Giel Beelen recht tegenover de ochtendshow van haar man wordt geprogrammeerd, is niet waarschijnlijk. Zoals bekend is Jeroen Kijk in de Vegte daar de grootste kanshebber voor. Daarom neem ik aan dat zij in de late ochtend de concurrentie aangaat met vriend Gerard ‘Arbeidsvitaminen’ Ekdom.
________________________________________________________________

Lees ook:Stopt Jeroen Kijk in de Vegte bij Caz!?
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte voice-over bij Boulevard
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte gaat vandaag trouwen
Lees ook:Vrijdagochtend: Laatste uitzending Jeroen van Inkel
Lees ook:Nieuwe programmering Q-music: ochtend voor Jeroen KidV, Kristel van Eijk en Jasper de Vries

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>