Caz, Timur, Rob, Jeroen en Henk


Veel nieuws vandaag over Yorin FM & Caz!

● Caz! is geen 1 april grap
● Yorin FM is vanaf 3 april non-stop
● Caz! begint op 17 april met uitzenden
● Timur blijft, Rob gaat, Jeroen onderhandelt
● Laatste Denk als Henk & Friends

Meer details:

Caz! is geen 1 april grap

Het wordt écht de naam van de nieuwe radiozender, die nu nog Yorin FM heet. Veel radiofreaks geloofden dat het een publiciteitsstunt was. Op de weblog van Caz! regende het reacties van mensen die ook geloofden dat het allemaal een grap was. Maar de post van RTL-dj Menno Vroom (als hij het echt is) maakte het weer geloofwaardiger. Ook volgens SBS zelf is het bericht in De Telegraaf juist. Ook andere kranten schrijven over Caz!, zoals het Algemeen Dagblad en Parool.

Yorin FM is vanaf 3 april non-stop

De tijdelijke programmering van Yorin FM wordt nog één keer veranderd, want vanaf aanstaande maandag draait de zender twee weken non-stop muziek. Helios Recording & Broadcast bouwt intussen een nieuwe radiostudio op de zesde etage van het SBS-pand in Amsterdam. Alleen de Download Top 50 met Peter van den Hurk blijft te horen, ik vermoed vanwege sponsorovereenkomsten.

Caz! begint op 17 april met uitzenden

Op maandag 17 april wordt Caz! gelanceerd. Dan gaat deze website (die al weken niet is geactualiseerd, zelfs Jensen staat nog in de programmering!) uit de lucht en staat op deze plek hopelijk een mooie, nieuwe site. Over de nieuwe programmering zijn nog geen details bekend. Wel weten we iets meer over de mensen die hem gaan invullen.

Timur blijft, Rob gaat, Jeroen onderhandelt

Timur Perlin maakt de overstap naar Caz!, maar komt niet terug met zijn avond- en de laatste tijd ook middagprogramma Open Radio. Jammer, dat was een leuke show waarin hij lekker los kon gaan. Maar er komt vast iets leuks voor terug. Details zijn nog niet bekend.

Rob Stenders zou nog steeds in gesprek zijn met Gerard Timmer over een mógelijke overstap naar Caz!, maar het bekende struikelblok is de muzikale vrijheid die hij graag wil en die SBS hem niet wil geven. Dus komt hij zeer waarschijnlijk niet terug bij Caz! Dat luisteraars dit jammer zouden vinden, blijkt uit de vele reacties op de weblog van de zender.

De kans is groot dat Jeroen Kijk in de Vegte een eigen programma krijgt bij Caz! Daar zijn nu gesprekken over. Volgens Entertainment Live gaat hij mogelijk de nieuwe ochtendshow presenteren. In een interview met Sterrenstek (betaalsite) zegt Kijk in de Vegte dat hij hoe dan ook voor RTL Boulevard blijft werken.

Laatste Denk als Henk & Friends

Op dit moment is op Yorin FM de laatste uitzending van Henk Westbroek, wiens contract niet is verlengd. Ik heb het laatste half uur gehoord en vond dat ze er weinig speciaals van maakten, op zich wel begrijpelijk. Het laatste kwartier was zelfs alleen maar muziek, dus het verbaast mij niet als de show van te voren was opgenomen..
________________________________________________________________

Lees ook:Timur Exit Radio?
Lees ook:Programmering van Caz! bekend
Lees ook:Ook Henk Westbroek weg bij Yorin FM
Lees ook:Vlaamse 4FM verandert in JOE FM
Lees ook:Yorin FM verTimmert programmering

1 Reacties // Reageer

One thought on “Caz, Timur, Rob, Jeroen en Henk

  1. radiomuisje

    hoorde vandaag van een kennis bij sbs dat ze toch weer aan het praten zijn met Stenders..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>