Caz! station van de luisteraar

Yorin FM under construction, deel 96 . Nog een paar dagen en dan begint Caz! De nieuwe zender van SBS begint na de Paasdagen officieel met uitzenden. Dinsdagochtend om 6.00 uur gaat de nieuwe ochtendshow van start, mógelijk met Jeroen Kijk in Vegte. Wat ik trouwens leuk vind, is dat Caz! zich profileert als een radiozender voor (en zelfs door) de luisteraar.

Best een goed idee, in een tijd dat veel radiostations dj’s hebben voor wie ‘Hé, hallo, leuk dat je luistert, ik ben [...] met onderweg [...] na [...]‘ de enige tekst is. Oké, ze mogen ook nog de files lezen en het weerbericht doen . Caz! wil blijkbaar een band opbouwen met luisteraars, waarvan er één de stationvoice wordt.

Op de site van de zender kan iedereen zijn eigen nieuws kwijt, staat op de weblog waar dinsdag de nieuwe site online gaat (met het nieuwe logo, ik ben benieuwd). En Marc de Hond gaat mensen die Kas, Casper, enz. heten volgende week in het zonnetje zetten. Ja, volgens mij wordt het wel iets met Caz!

Lees ook:

Goof naar Caz!
Doelgroep Caz! v/m 20-34
Caz! op zoek naar stationvoice
Marisa verliefd op Caz!
Peter van den Hurk op Caz!
Caz!, Timur, Rob, Jeroen en Henk
Caz! ________________________________________________________________

Lees ook:KidV wordt morningbroadCazter
Lees ook:Caz! op zoek naar stationvoice
Lees ook:Marc de Hond lanceert boek met slimme marketingtruc
Lees ook:Nieuw logo voor Radio 1
Lees ook:Radiomaker Marc de Hond terug naar televisie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>