KidV wordt morningbroadCazter

It’s official! Jeroen Kijk in de Vegte, bekend als showbizzdeskundige bij RTL Boulevard, gaat inderdaad het ochtendprogramma presenteren van Caz!. Het nieuwe radiostation van SBS begint hiermee op dinsdag 18 april om 6.00 uur haar programmering. Op het Radioforum wordt door sommigen beweerd dat KidV niet zélf een show kan dragen. Maar volgens mij komt dat best goed. Ook omdat hij al een tijd radio maakt.

Jeroen was tot nu toe sidekick bij achtereenvolgens Robert Jensen, Ruud de Wild en Rob Stenders. Maar al die programma’s heeft hij intussen wèl van creatieve input voorzien. Hij is voor zover ik weet de enige sidekick die Robert Jensen tegengas kon geven. En zijn imitaties van onder meer Noraly Beyer deden het ook leuk. Edwin Evers krijgt nog concurrentie in de ochtend .

Logo

Een ander veelbesproken onderwerp is het logo van het radiostation. RTL Boulevard mocht het als eerste laten zien. De meningen zijn nogal verdeeld, blijkt uit de reacties op de weblog die nu nog op de Caz!-site staat. Wat de één leuk vindt, noemt een ander goedkoop en snel gemaakt. Tja, het wint waarschijnlijk geen creativiteitsprijs. De letters zijn wel leuk, in een lekker felle kleur. Die bruine achtergrond vind ik weer iets minder.

Maar goed, radio is geluid! Dus ik ben vooral benieuwd hoe het allemaal gaat klinken. Denk aan programma’s, muziek en jingles. Die laatste zijn in Groot-Brittannië ingezongen – misschien een productie van het Londense Wise Buddah? Just a guess. Joey Hereman maakt de rest van de vormgeving en presenteert bij Caz! ook een eigen programma.

Nieuwslezers

Vaste stemmen van het nieuws op Caz! worden Martijn Richters, Renee Postma (foto), Meike van Wijk en Desiree Latenstein, waarvan de meesten al te horen waren bij Yorin FM. Meike van Wijk leest de headlines in het ochtendprogramma. Renee Postma kwam vorig jaar in het nieuws toen ze Robert Jensen on-air stevig van repliek diende, omdat hij haar neerzette als kille persoonlijkheid. Als zij in de studio was, liet Jensen het geluid van een poolwind horen.

Lees ook:

Caz! station van de luisteraar
Goof naar Caz!
Doelgroep Caz! v/m 20-34
Caz! op zoek naar stationvoice
Marisa verliefd op Caz!
Peter van den Hurk op Caz!
Caz!, Timur, Rob, Jeroen en Henk
Caz! ________________________________________________________________

Lees ook:‘Jan Paparazzi nieuwe sidekick Patrick Kicken’
Lees ook:Robert Jensen van start op Radio Veronica
Lees ook:Robert Jensen per direct weg bij Radio Veronica
Lees ook:‘Robert Jensen gaat weer radio maken’
Lees ook:Jan Paparazzi stapt in huwelijksbootje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>