Goof naar Caz!

Wat wij vorige week al konden melden, is nu officieel. Jurjen Gofers maakt de overstap van Radio 538 naar de nieuwe radiozender van SBS. Bij 538 is hij momenteel betrokken bij webradio Juize.FM, producer van onder meer de Top 40 en maakt hij op zondagnacht een programma. Daarnaast was hij een tijd geleden invaller bij Midden in de Nacht Rick. Leuk voor Goof, die trouwens een goede bekende van mij is.
We hebben allebei onze eerste jeugdzondes begaan bij de lokale omroep van Laarbeek. Hij kwam in 1994 of ’95 bij de omroep en mocht eerst alleen techniek doen, want hij had nog geen baard in de keel. Maar het duurde niet lang of hij mocht tòch op de radio. Ik was bij zijn eerste on-air moment in de studio en heb het toen stiekem opgenomen, ha ha ha. En je begrijpt… dat fragment ga ik even opzoeken . Gefeliciteerd, Jurjen! En good luck bij Caz!

Lees ook:

Doelgroep Caz! v/m 20-34
Caz! op zoek naar stationvoice
Marisa verliefd op Caz!
Peter van den Hurk op Caz!
Caz!, Timur, Rob, Jeroen en Henk
Caz! ________________________________________________________________

Lees ook:[Audio] Jurjens jeugdzondes :-)
Lees ook:Jurjen Gofers van Caz! naar Slam!
Lees ook:[Audio] Jurjens debuut op Caz!
Lees ook:Joey Hereman naar Caz!
Lees ook:Vandaag Goof’s debuut op Caz!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>