[Audio] KidV bekritiseert Jensen

Ochtend-dj Jeroen Kijk in de Vegte van het dinsdag beginnende Caz! heeft indirect stevige kritiek geuit op zijn vroegere collega Robert Jensen. Hij was jarenlang diens sidekick bij Veronica FM en werkte de laatste maanden voor opvolger Yorin FM als co-presentator bij Rob Stenders. Jensen! liet de radio inderdaad vaak schieten voor zijn tv-show en was vaak afwezig (of slechts in een paar opgenomen ‘spreeks’ te horen).
Kijk in de Vegte omschreef Yorin FM in Mediazaken als ‘een liefdeloze hut’, waar zonder inspiratie of bevlogenheid radio werd gemaakt. Hij en SBS-radiodirecteur Gerard Timmer noemden het feit dat sommige dj’s op ‘prime time’ (doelend op Robert Jensen) maandenlang afwezig waren en/of hun programma vantevoren opnamen via voicetracks (vooraf ingesproken aankondigingen die met Dalet later automatisch afgespeeld worden, terwijl de presentator er niet is).

Beluister een fragment (montage) met achtereenvolgens Gerard Timmer, Jeroen Kijk in de Vegte en presentator Leon Bouwman.
Bron: BNR Nieuwsradio 15 april 2006 [ 45 sec | mp3 | 707 kB ]

Ik vind dat ze daar gelijk in hebben. Het is gewoon niet professioneel om er zó de kantjes vanaf te lopen – los van het feit dat je ook nog eens grootverdiener bent. Gerard Timmer zei dat de leiding (waar Jensen deel van uitmaakte als creatief directeur) geen idee had waar ze heen wilde met Yorin FM. Volgens hem staan nu voor het eerst in de geschiedenis van die radiozender ‘alle neuzen dezelfde kant op’, van de eigenaar (SBS) tot de leiding (hijzelf en Robert Feller) en de dj’s. Hij noemt dat een absolute voorwaarde voor succes.

Lees ook:

"Yorin FM had geen visie"
Programmering van Caz! bekend
KidV wordt morningbroadCazter
Caz! station van de luisteraar
Goof naar Caz!
Doelgroep Caz! v/m 20-34
Caz! op zoek naar stationvoice
Marisa verliefd op Caz!
Peter van den Hurk op Caz!
Caz!, Timur, Rob, Jeroen en Henk
Caz!
________________________________________________________________

Lees ook:KidV: geen vrienden met Jensen
Lees ook:‘Yorin krijgt uniseks voornaam’
Lees ook:Robert Jensen stopt met tv-show, terugkeer naar radio?
Lees ook:Jensen ‘in onderhandeling’ met radiostations
Lees ook:Robert Jensen viert 500e aflevering van Jensen!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “[Audio] KidV bekritiseert Jensen

 1. Henk-Jan

  Ach we wachten op het moment dat Jensen publiekelijk uitgekotst gaat worden. Hij heeft zelf niet door dat hij bezig is met zijn eigen graf te graven.

    /   Reply  / 
 2. Thomas Giger

  Tja, Jensen… of je vindt hem gewéldig, of je haat hem. Daar zit weinig tussen.

    /   Reply  / 
 3. Sjan Verhoeven

  Misschien kan ‘ie dan beter stoppen met radio… want op tv vind ik hem geweldig… het is inderdaad zo wat jij zei: je houdt van ‘m of je haat ‘m… en ik hou van ‘m!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>