Martijn de Lange beste lokale verslaggever

Verslaggever Martijn de Lange van TV Enschede FM is door de NCRV uitgeroepen tot de beste lokale verslaggever van Nederland. De Lange werkt mee aan het dagelijkse radioprogramma ‘Plein 5′ op Radio 5. In dat programma doen verslaggevers uit heel Nederland verslag van gebeurtenissen in hun stad of dorp. Volgens de NCRV is De Lange daarin het beste. “Martijn weet ons elke keer weer te verrassen met lokaal nieuws uit Enschede”, zegt Peter Brinkmann, samensteller van het NCRV-radioprogramma.


“Daarnaast kan hij het nieuws op een heldere manier vertellen en hij heeft een prettige stem. En dat is ook belangrijk voor een verslaggever.”

Stationsmanager Flip van Willigen van TV Enschede FM is erg trots op de bekroning van één van de verslaggevers van zijn omroep: “We zijn bij TV Enschede FM bezig met een professionaleringsslag. Dat begint ook op nieuwsgebied steeds meer zijn vruchten af te werpen, blijkt nu. Doordat we de organisatie goed hebben staan, kunnen talentvolle medewerkers als Martijn de Lange zich ontwikkelen en daarmee weer andere verslaggevers inspireren.”

De Lange is door de NCRV uitgenodigd om deze week in Hilversum met de Raad van Bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep te praten over het belang van lokale informatie.

Lees ook:Ochtendshow voor Enschede FM
Lees ook:TV Enschede FM grote winnaar van OLON Lokale Omroep Awards 2011
Lees ook:Nominaties ‘Lokale Omroep van het Jaar’ bekend
Lees ook:Lokale omroepen en de behoefte aan geld
Lees ook:Knooppunt Kranenbarg rijdt mee met Tour de France

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>