Live verslag van Museumnacht op Radio Rijnmond

Amsterdam heeft er een, Utrecht heeft er een en ook Rotterdam heeft er ieder jaar weer eentje: een Museum-nacht. Zaterdag 7 maart 2009 wordt in de havenstad de achtste editie van de Rotterdamse Museumnacht gehouden. Dat houdt in dat ruim veertig musea en galeries van 20:00 tot 02:00 uur de deuren voor publiek openen. Het thema van 2009 ‘RE:’ is het uitgangspunt voor een gevarieerd programma van prikkelende activiteiten, verrassende performances en speciale rondleidingen waarbij bezoekers zelf bepalen hoe de nacht vorm krijgt. De regionale radiozender Radio Rijnmond draait een extra avond- en nachtdienst om er verslag van te doen. 

Zaterdag wordt tijdens het Radio Rijnmond-programma ‘Wakkere Honden’ live verslag gedaan van de Rotterdamse Museumnacht 2009. Tussen 22:00 en 02:00 uur wordt de luisteraar op de hoogte gehouden van de nachtelijke culturele activiteiten in de stad. Maar liefst zeven RTV Rijnmond-verslaggevers bezoeken zo veel mogelijk galeries en musea en brengen live verslag van de omgeving, sfeer en the places to be.



Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Let op: Vergeet bij het stemmen je e-mailadres niet, want iedere 100e stemmer wint prijzen!


Lees ook:Radio Rijnmond zwaait Ivo Opstelten uit
Lees ook:Distant Dance Hour live vanaf de parade op Radio Rijnmond
Lees ook:Tweede Paasdag: traditioneel eieren zoeken met Rijnmond
Lees ook:Marathon Rotterdam 2010 live te volgen op radio
Lees ook:Bavaria City Racing in Rotterdam live op Rijnmond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>