Marathon Rotterdam 2010 live te volgen op radio

Het centrum van Rotterdam is zondag het toneel van de dertigste editie van de Marathon Rotterdam. De eerste editie dateert uit 1981 en in Nederland is dit het grootste marathonevenement. Ook wereldwijd gezien is de loop in de Maasstad één van de best bezochte marathons. Zondag 11 april 2010 is ‘Fortis Marathon Rotterdam’ de hele dag live te volgen op RTV Rijnmond. De regionale radiozender doet van 09:00 tot 18:00 uur live verslag van het evenement.

Radio Rijnmond brengt de hele dag nieuws over de lopers, de sfeer op en rond het parkoers en ook informatie over het openbaar vervoer.

Het vaste locatiepunt van RTV Rijnmond is dit jaar bij de kruising Kralingse Plaslaan/ Langepad in Kralingen, waar vandaan onder andere de TV-opnames worden gemaakt van dit grote loopevenement. Na de wedstrijdloop brengt TV Rijnmond live unieke beelden van en interviews met de recreanten die meedoen aan de marathon.

De Marathon Rotterdam is zondag 11 april is tussen 09:00 en 18:00 uur alles live te volgen op Radio Rijnmond (in de regio op 93.4 FM).

Lees ook:Marathon Rotterdam live te volgen op Radio Rijnmond
Lees ook:Bavaria City Racing in Rotterdam live op Rijnmond
Lees ook:Radio Rijnmond hele week live vanaf ABN AMRO WTT
Lees ook:Nieuwe ochtendshow [email protected] maandag van start
Lees ook:Tweede Paasdag: traditioneel eieren zoeken met Rijnmond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>