Adele’s “Make You Feel My Love” favoriete valentijnshit van Sky Radio-luisteraars

Als het om kleffe liefdesliedjes gaat denk je natuurlijk meteen aan Sky Radio. Gelukkig schaamt het station zich er niet voor – er zijn immers genoeg luisteraars – en dus maken ze hun reputatie waar met de Valentijn Top 101. Deze lijst met de 101 meest romantische nummers wordt elk jaar samengesteld door de luisteraars van het station en uitgezonden op 14 februari, Valentijnsdag. Bovenaan staat dit jaar Adele met Make You Feel My Love.

Naast Adele op nummer één staan in de lijst echte klassiekers en prachtige eigentijdse love songs als ‘Heaven’ van Bryan Adams en ‘Night Like This’ van Caro Emerald. Ilse DeLange is met 5 liedjes de meest genoteerde artiest in de lijst, gevolgd door Anouk, Marco Borsato en Michael Bublé met ieder vier nummers in de enige romantische toplijst van Nederland.

Op nummer twee staat dit jaar Marco Borsato met Zij en de bronzen medaille is voor Bryan Adams met het mierzoete liedje Everything I Do.

Programmering
Het volledige overzicht en de podcast (!) van de ‘Valentijn Top 101′ is vanaf 14 februari te downloaden via Skyradio.nl.

Valentijn VIP Weekend
Al vanaf dit weekend staat Sky Radio in het teken van Valentijn tijdens het Valentijn VIP Weekend. Ieder uur hoor je de favoriete valentijnshit van een VIP. Albert Verlinde, Angela Groothuizen, Marco Borsato, Ben Saunders, Do, Guus Meeuwis, Jacqueline Govaert, Jeroen van der Boom, Robert ten Brink, Jaap, Patricia Paay, Xander de Buisonjé en vele anderen zullen hun favoriete valentijnshit aankondigen.

Lees ook:Valentijn Top 101 14 februari op Sky Radio
Lees ook:Robbie Williams terug op nummer 1 in Valentijn Top 101
Lees ook:Stemmen op favoriete liefdesliedjes voor Sky Radio’s Valentijn Top 101
Lees ook:Sky Radio viert Valentijnsdag met Valentijn Top 101
Lees ook:101 Liefdesliedjes in de Valentijn Top 100

1 Reacties // Reageer

One thought on “Adele’s “Make You Feel My Love” favoriete valentijnshit van Sky Radio-luisteraars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>