Robbie Williams terug op nummer 1 in Valentijn Top 101

De dag van de liefde wordt zaterdag weer gevierd met het enigszins (ahum) commerciële Valentijnsdag. Traditioneel zet Sky Radio voor het romantische gevoel de beste liefdesliedjes achter elkaar in de Valentijn Top 101. De nummers in de lijst zijn ook dit jaar weer gekozen door de luisteraars van het non-stop radiostation. De laatste jaren is het aan de top van de lijst een beetje stuivertje wisselen geweest, de ene keer stond James Blunt bovenaan en het jaar erna was het Robbie Williams die met de eer mocht strijken. In de Valentijn Top 101-editie 2009 is het ‘Angels’ van Robbie Williams dat weer op nummer één staat.

De top drie van de lijst wordt gecompletteerd met ‘Everything’ van Michael Bublé (nummer 2) en Bryan Adams met ‘Everything I Do’ (nummer 3). De Valentijn Top 101 van 2009 teert niet enkel op de alom bekende love songklassiekers als ‘I Will Always Love You’ van Whitney Houston, maar er staan ook genoeg nieuwe nummers in. Denk daarbij aan artiesten als Colbie Caillat, Jason Mraz, Duffy en Maria Mena die recent nog hoog in de hitlijsten genoteerd stonden.

De Valentijn Top 101 wordt uitgezonden op Valentijnsdag 14 februari 2009. De 101 mooiste en beste love songs zijn tussen 10:00 en 17:00 uur te beluisteren op Sky Radio. Een uur na de uitzending op 14 februari is de podcast van de liefdesliedjeslijst te downloaden via de website van Sky Radio.

Zie ook over Sky Radio:
- Enrique Iglesias te zien in nieuwe commercial Sky Radio

Lees ook:Valentijn Top 101 14 februari op Sky Radio
Lees ook:101 Liefdesliedjes in de Valentijn Top 100
Lees ook:Valentijn Top 101: James Blunt weer op nummer 1
Lees ook:Stemmen op favoriete liefdesliedjes voor Sky Radio’s Valentijn Top 101
Lees ook:Robbie Williams op 1 in ‘Nummer 1 Top 101′

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Robbie Williams terug op nummer 1 in Valentijn Top 101

  1. Pingback: Valentijn Top 101: James Blunt weer op nummer 1 | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>