Gratis iPhone-applicaties voor zenders Sky Radio Group

Vanaf vandaag zijn in de iTunes Store speciale gratis applicaties voor de iPhone 3G of iPod Touch verkrijgbaar waarmee alle radiostations van de Sky Radio Group live te beluisteren zijn. Sky Radio 101 FM, Radio Veronica, Classic FM, TMF HitRadio en alle themazenders van de Sky Radio Group zijn hiermee op alle denkbare plaatsen te beluisteren. Met een druk op de tiptoets zijn allerlei extra’s op te vragen zoals de playlists, podcasts, artiesteninfo en entertainmentnieuws.
 

Tot nu toe hadden alle radio-applicaties voor de iPhone de beperking dat ze niet gelijktijdig met andere programma’s konden werken. Met deze nieuwe applicaties kan de gebruiker naar de radio luisteren en tegelijkertijd browsen, e-mailen of andere programma’s blijven gebruiken. De stereo geluidskwaliteit is uitstekend. Als de internetverbinding niet snel genoeg is om die hoge kwaliteit weer te geven, bijvoorbeeld als er geen Wifi of 3G beschikbaar is, kan de applicatie omschakelen naar een lagere geluidskwaliteit in mono.

Luisteraars kunnen naar de iTunes store gaan, de gratis applicatie downloaden en direct genieten van ‘music that makes you feel good’ van Sky Radio 101 FM, de beste 80′s en 90′s hits van Radio Veronica, licht klassiek voor elk moment van Classic FM en non-stop hits van TMF HitRadio. Daarnaast zijn ook alle themazenders zoals Sky Radio Lovesongs, Summerhits en de Top 1000 Allertijden met deze applicaties live te beluisteren.

Lees ook:iPhone apps voor radiozenders PO
Lees ook:HitRadio Top 30 nu ook als podcast
Lees ook:KXradio nu ook op iPhone en iPod Touch te beluisteren
Lees ook:Nu ook een iPhone-applicatie voor Studio Brussel
Lees ook:iPhone verantwoordelijk voor 10% online luisteren

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gratis iPhone-applicaties voor zenders Sky Radio Group

  1. Luuk NEK

    Ik hou zo van NEK !!!!!!!!!! EN NATURRLIJK SKYRADIO

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>