Roepie Roepie Vogel uit z’n kooi gelaten

Dinsdagochtend 11 november 9:00 uur start Radio Veronica met de 80’s Top 750. De nummer 1 van de 80′s Top 750 hoor je vrijdagmiddag. Vanwege het jaren tachtig geluid moet het gevoel van die jaren ook weer te horen zijn op de zender.

Erik de Zwart, Station Director Radio Veronica zegt: ,,Wij brengen echt een aantal legendarische Radio Veronica- items terug op de radio. Wij zijn tenslotte de zender waar een groot aantal successen is gestart. Het gevoel van toen gaat doorklinken in alles wat wij deze week uitzenden.”

Als je de Roepie Roepie vogel hoort roepen, kunnen je net als vroeger bellen en een prijs winnen. Daarnaast draait Radio Veronica ook nog eens de jingles uit de jaren tachtig. De start van De Zwart  als programmadirecteur bij Radio Veronica laat zo te horen direct een (frisse) wind waaien.

Lees ook:Erik de Zwart haalt de bezem door Radio Veronica
Lees ook:Erik de Zwart wordt nieuwe stem Veronica!
Lees ook:Erik de Zwart terug als dj op de radio
Lees ook:Dé zaterdagmiddag-gebeurtenis is terug!
Lees ook:Veronica geeft kaarten weg voor concert UB40

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>