Veronica’s Top 1000 Allertijden begint

radioveronicaDe aftrap van de Top 1000 Allertijden vindt vrijdag plaats. De top 1000, die elk jaar wordt gehouden, is dit jaar vernieuwd en zal beginnen met een uitzending op het beroemde zendschip de Norderney. 

De voorloper van de Top 1000, de Top 100 Allertijden, vond bijna 50 jaar geleden zijn oorsprong op het schip. De eerste uren van de Top 1000 zullen dan ook in het teken staan van de locatie-uitzending.

Tussen 12:00 en 18:00 nemen onder andere Erik de Zwart, Rob van Someren en Patrick Kicken elk een uur voor hun rekening. Er zijn oude jingles en fragmenten te horen en elk uur zal er een quiz worden gespeeld.

De afgelopen maand hebben luisteraars van Radio Veronica hun stem kunnen uitbrengen. Dat kon dit jaar via de website, een speciale App, bij het promotieteam dat door Nederland reisde en door te sms’en. Daarbij kregen Coldplay, Queen en Guns ‘N Roses de meeste stemmen. Luisteraars kunnen tot vrijdag 13 december 15:00 kun keuze voor de top 3 doorgeven. Die zal dan om 16:00 te horen zijn.

Lees ook:Stemmen voor de Top 1000 Allertijden is begonnen
Lees ook:Veronica herhaalt de Top 1000 Allertijden van 2008
Lees ook:Radio Veronica’s Top 1000 allertijden ook op tv
Lees ook:Commercial voor Veronica’s Top 1000 Allertijden
Lees ook:Top 1000 allertijden van start op Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>