Veronica herhaalt de Top 1000 Allertijden van 2008

Het is hoog zomer, veel radio-dj’s zijn op vakantie en de komkommertijd is inmiddels wel echt begonnen. Niet de perfecte tijd voor radiostations om grote acties op te zetten en dus is een blik in de oude doos ook een optie. Zo herhaalt Radio Veronica deze week de ‘Top 1000 Allertijden’, van 2008. Luisteraars moeten nog tot december wachten voordat er een nieuwe editie van de toplijst te horen is. In de tussentijd moeten we het doen met een herhaling van vorig jaar. ‘De lijst der lijsten’ is van maandag 3 tot en zondag 9 augustus te horen op Radio Veronica.


De Top 1000 Allertijden die maandag van start gaat, was eerder te horen in december 2008. Luisteraars hebben de eindejaarslijst van Veronica zelf kunnen samenstellen door te stemmen op hun favoriete eigthies en nineties platen.

Het draaien van de duizend beste platen allertijden begint maandagochtend om 09:00 uur. De liedjes uit de lijst zijn mee te lezen op de website van Radio Veronica.

Lees ook:Nou… nog één keertje dan: de Top 1000 Allertijden
Lees ook:Top 1000 allertijden van start op Radio Veronica
Lees ook:Veronica’s Top 1000 Allertijden (2008) van start
Lees ook:Aanstaande vrijdag de Top 1000 Allertijden Major Mix op Radio Veronica
Lees ook:Commercial voor Veronica’s Top 1000 Allertijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>