Soulzanger Aïrto is Radio 6 Soul & Jazz Talent

De Nederlandse soulzanger Aïrto is uitgeroepen tot Radio 6 Soul & Jazz Talent. Dit nieuws maakte het radiostation zojuist bekend. Luisteraars horen de komende maanden meer over de 25-jarige artiest, die vooral bekend is van YouTube. Op geheel eigen wijze coverde hij tientallen hits van wereldsterren. Radio 6 Soul & Jazz biedt Aïrto een podium, draait veelvuldig zijn nieuwe single ‘Mystery’ en zet hem in de spotlight.

Met het uitbrengen van ‘Mystery’ geeft de zanger het signaal af veel in zijn mars te hebben. Op YouTube geniet Aïrto ruime bekendheid, op Noorderslag beklom het talent het podium en volgende week verschijnt zijn single op iTunes. Voor Radio 6 Soul & Jazz al met al aanleiding om zijn talent te bevestigen en hem te betitelen als Radio 6 Soul & Jazz Talent. De singer-songwriter sluit aan bij Kris Berry en Jungle By Night. Radio 6 Soul & Jazz talenten treden de komende zomer op bij festivals in Nederland, waaronder North Sea Jazz.

Radio 6 Soul & Jazz Talent
Radio 6 Soul & Jazz zoekt de grootste soul & jazztalenten en biedt ze een podium. Artiesten melden zich aan via www.talent.radio6.nl en kunnen een demo uploaden. De beste en meest veelbelovende acts worden geselecteerd en krijgen een ereplek op Radio 6 Soul & Jazz. De publieke zender draait de muziek op de radio en op het digitale themakanaal Jazz Jong. De Radio 6 Soul & Jazz talenten komen daarnaast langs in de studio voor een uitgebreide kennismaking met de luisteraar. Radio 6 Soul & Jazz Talent is een samenwerking van Radio 6 met www.ongekendtalent.nl van de NCRV.

Lees ook:Kris Berry eerste Radio 6 Soul & Jazz Talent
Lees ook:Bruut! Radio 6 Soul & Jazz Talent
Lees ook:Serious Talent artiesten spelen op Noorderslag
Lees ook:Radio 6 Soul & Jazz dit weekend vanaf The Hague Jazz en Festival Mundial
Lees ook:Radio 6 Soul & Jazz Awards opent stembus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>