Kris Berry eerste Radio 6 Soul & Jazz Talent

De Nederlandse zangeres Kris Berry is het allereerste Radio 6 Soul & Jazz Talent, zo maakte de publieke zender gisteren bekend. Jazzzangeres Berry valt op met een mix van Caribische klanken, swingende rock, country en jazz. Radio 6 Soul & Jazz gaat op zoek naar de grootste talenten en biedt ze een podium. Radio 6 Soul & Jazz Talent is een samenwerking van Radio 6 met www.ongekendtalent.nl van de NCRV.

Radio 6 zendermanager Wilbert Mutsaers: “Als publieke radiozender bieden we de soul- en jazztalenten uit de hele wereld een podium, en in het bijzonder het talent uit Nederland. Het is onze missie om uit het vele nieuwe Nederlandse talent “Radio 6 Soul & Jazz Talent” te kiezen en ze letterlijk in de spotlights te plaatsen. De luisteraars maken op deze manier kennis met soul- en jazztalent dat er toe doet. Kris Berry is hier een perfect voorbeeld van”.

Radio 6 Soul & Jazz Talent
Jazz- en soultalent meldt zich aan via www.talent.radio6.nl en kan een demo uploaden via de website. De beste en meest veelbelovende acts worden geselecteerd en krijgen een ereplek op Radio 6 Soul & Jazz. De publieke zender draait de muziek op de radio en op het digitale themakanaal Jazz Jong. De Radio 6 Soul & Jazz talenten komen daarnaast langs in de studio voor een uitgebreide kennismaking met de luisteraar.

Kris Berry
De debuutsingle ‘Flower Empty Tree’ van Kris Berry is deze week bovendien uitgeroepen tot de Schijf van 6. Kris Berry: “Ik ben happy dat ik ben uitgeroepen tot Radio 6 Soul & Jazz Talent. En wat ontzettend gaaf dat Radio 6 ons heeft ‘gebombardeerd’ tot Schijf van 6! Ik krijg hiermee de kans om mijn muziek aan een groter publiek te laten horen.”. Zaterdag 26 februari speelt Berry met haar band tussen 14 en 16 uur live in het programma Shouting Boots op Radio 6 Soul & Jazz.

Lees ook:Soulzanger Aïrto is Radio 6 Soul & Jazz Talent
Lees ook:Bruut! Radio 6 Soul & Jazz Talent
Lees ook:Radio 6 Zomerlijst met zonnige zomermuziek
Lees ook:Soul & Jazz Album Top 100 in juli op Radio 6
Lees ook:Radio 6 Soul & Jazz morgen hele dag op bezoek bij War Child

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>