Giel Beelen en Leo Blokhuis met hun hobby-uurtje

‘Ik beschouw dit helemaal niet als werk’ zegt Giel Beelen over zijn nieuwe radiobaantje. Vanaf zaterdag 5 september krijgt de dj van 3FM een eigen programma op jazz-zender Radio 6. Ook Leo Blokhuis, bekend van de ‘Top 2000 à gogo’ en dj bij KXradio, krijgt een uurtje zendtijd op het publieke station. In ‘GielJazz’ brengt Beelen de allernieuwste releases en classics binnen de genres van de wat hippere jazzmuziek. Wandelende popencyclopedie Leo Blokhuis geeft de luisteraar een broodnodige injectie met soulmuziek in ‘Sweet Soul Music’.


De twee nieuwe programma’s gaan zaterdagavond 5 september in première op Radio 6. ‘GielJazz’ is te horen van 18:00 tot 19:00 uur. ‘Sweet Soul Music’ volgt aansluitend tot 20:00 uur.

Landelijk

Sinds 1 september 2009 zijn de de programma’s van Radio 6 in heel Nederland te horen. Vanaf die datum heeft de jazz-zender landelijke dekking via de kabel.

Zie ook:
- Giel Beelen: ‘Ik ben gewoon het mannetje van de radio’
- Beelen en Blokhuis met eigen programma op Radio 6

Lees ook:Giel Beelen naar Radio 6
Lees ook:Giel Beelen draait twee uur lang dezelfde plaat
Lees ook:Leo Blokhuis in commercial voor zwarte muziek
Lees ook:Stemmen voor ‘Radio 6 Jazz 600’ van start
Lees ook:Holland Sporter Wilfried de Jong gaat radio maken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>