Stemmen voor ‘Radio 6 Jazz 600’ van start

Nu Radio 6 een duidelijke profilering heeft, kan het jazz-station beginnen om meer luisteraars aan te trekken. En hoe je dat? Nou kijk eens naar andere radiozenders; daar doen lijstjes het altijd erg goed. Daarom komt Radio 6 met de allereerste ‘Radio 6 Jazz 600′ (lekkere alliteratie;-)) In het ochtendprogramma ‘The Beat’ gaat maandag 7 september om 09:00 uur de stembus open. Vanaf dat moment kunnen luisteraars stemmen op een enorme selectie jazz-, soul- en bluesplaten uit de Radio 6 collectie en ook zelf suggesties aandragen.


“Naast klassiekers als ‘So What’ van Miles Davis of ‘Moanin’ van Art Blakey, verwachten we ook veel van de hedendaagse lichting jazz-artiesten in deze lijst”, aldus recent aangetrokken presentatrice Sylvana Simons. “Amy Winehouse, Wouter Hamel en Giovanca, om er maar enkele te noemen. Ook klassieke soul van Marvin Gaye of de blues van BB King hoort bij ons repertoire. En omdat het met 600 titels zo’n uitgebreide lijst is, heeft het ook zin om te stemmen op pareltjes van bijzondere artiesten. Want ook die maken zeker kans om er in te komen.”

De toplijst maakt onderdeel uit van de vernieuwing op de jazz-zender en sluit aan bij het in juni aangepaste muziekprofiel. Radio 6 concentreert zich volledig op jazz en jazzgerelateerde genres, zoals soul, blues, R & B en de wereldmuziek die van die stromingen is afgeleid.

Stemmen op de ‘Radio 6 Jazz 600′ kan tot en met 21 september 2009. De publieke jazz-zender zendt de lijst uit van maandag 12 tot en met vrijdag 16 oktober 2009, elke dag tussen 07:00 en 19:00 uur.

Zie ook:
- Giel Beelen en Leo Blokhuis met hun hobby-uurtje
- Mijke van Wijk met nieuw middagprogramma op de radio

Lees ook:Allereerste Jazz 600 van start
Lees ook:Soul & Jazz Album Top 100 in juli op Radio 6
Lees ook:Radio 6 presenteert de eerste ‘Radio 6 Jazz 600’
Lees ook:Radio 6 Zomerlijst met zonnige zomermuziek
Lees ook:De Zwarte Lijst op Radio 6

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Stemmen voor ‘Radio 6 Jazz 600’ van start

  1. Elles Lut

    Voor de zwarte lijst.

    1. Nina Simon: I Ain’t got, I got life.

    2. Aretha Franklin: Natural Woman.

    3. Ottis Redding: Sitting on the dog of a bay.

      /   Reply  / 
  2. ed

    on the DOG of a bay ??
    HELLO !!!

      /   Reply  / 
  3. ed

    voor de zwarte lijst
    just to be close commodores
    soul man sam and dave
    special prayer percy sledge

      /   Reply  / 
  4. ed

    groetjes aan de beeldschone sylvana !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>