65e Verjaardag Willeke Alberti gevierd met concert

Radio 5 Nostalgia eert dinsdagavond haar ambassadrice Willeke Alberti in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De publieke radiozender organiseert het concert ter ere van de 65e verjaardag van de zangeres. Haar glansrijke carrière staat centraal. Onder begeleiding van het Metropole Orkest zingt Willeke voor familie, vrienden, collega’s en fans naast eigen repertoire duetten met Danny de Munk en operazanger Morschi Franz.

Tijdens het concert komen hoogtepunten uit Willeke’s langlopende carrière voorbij; van ‘De Kleine Waarheid’ tot de onvergetelijke duetten, die ze ooit met haar vader en inspirator Willy Alberti zong. Danny de Munk kruipt in de huid van Willy, terwijl Jeroen Krabbé het geheel presenteert.

Concert op de radio

Willeke Alberti is een van de grote favorieten van de luisteraars van Radio 5 Nostalgia. De zangeres is niet voor niets als ambassadrice aan het radiostation verbonden. Fans die geen kaartjes hebben bemachtigd kunnen vrijdag 5 maart 2010 van 14:00 tot 16:00 uur op Radio Nostalgia genieten van het jubileumconcert.

Concert op tv

Omroep MAX zendt een televisieregistratie van het jubileumgala in twee delen uit. Op 30 april om 17:05 uur is het eerste deel op Nederland 2 te zien en op 5 mei om 17:35 uur volgt deel twee.

Lees ook:Willeke Alberti krijgt jubileumconcert bij pensionering
Lees ook:Willeke Alberti geëerd met Nostalgia Oeuvreprijs
Lees ook:Willeke Alberti week op NPO Radio 5
Lees ook:Willeke Alberti kiest haar favorieten
Lees ook:Willeke Alberti wordt ambassadrice van Radio 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>