Exclusief interview met weekartiest Cliff Richard

Sir Cliff RichardSir Cliff Richard is niet zomaar een zanger. Niet alleen vanwege het feit dat hij geridderd werd tot 'Sir' maar ook vanwege zijn enorm lange carrière. De Brit had zijn eerste hit eind jaren '50 en scoorde elk volgend decennium een groot aantal hits. Zijn doel is om ook dit decennium een nummer één hit te scoren.

Om zijn gouden jubileum te vieren heeft Cliff Richard deze week de nieuwe single 'Thank You For A Lifetime' uitgebracht. Daarmee hoopt de zanger een nummer 1-hit te scoren, zodat hij de afgelopen zes decennia minstens eenmaal de Britse hitparade zou hebben aange-voerd.

Vanwege zijn vijftig jarig artiestenjubileum is Sir Cliff deze dagen de 'Radio 5 Weekartiest'. Dat betekent dat Radio 5 ieder uur een nummer van Richard draait en dat is niet zo heel moeilijk, want Cliff heeft meer dan 120 singeltjes en albums uitgebracht.

Exclusief interview

Hijlco Span, presentator op Radio 5, heeft op woensdag 10 september 2008 in het programma 'Plein 5' live een telefoongesprek met Sir Cliff Richard over zijn jubileum en over de Radio 5 verrassing die hem te wachten staat.

Plein 5 is zoals elke werkdag te horen tussen 14:00 en 16:00 uur op Radio 5.

Zie ook:
- Wijzigingen in avonden en weekend op Radio 5

Lees ook:Radio 5 overhandigt Oeuvreprijs aan Cliff Richard
Lees ook:Radio 5 Oeuvreprijs voor Sir Cliff Richards
Lees ook:Gezellig: vandaag Cliff Richard-dag op Radio 5
Lees ook:Herinnert u zich deze nog? De Top 200 van de Jaren ’50
Lees ook:‘Yesterday’ op nummer 1 in Top 200 van de Jaren 60

1 Reacties // Reageer

One thought on “Exclusief interview met weekartiest Cliff Richard

  1. rina

    Ik ben al fan sinds het begin. Toevallig heb ik Cliff vorige week nog ontmoet in Reading waar hij zijn net nieuw uitgekomen boek MY LIFE MY WAY ging signeren. Ik stond al om 8 uur voor de deur samen met een vriendin. Prachtig om te zien hoe vriendelijk hij al zijn aanhangsters(ers) weer bedankt voor de aankoop. Hij zag er fantastisch uit ondanks zijn bijna 68 jaren. Wat een fijne man is hij toch en nog steeds goed bij stem. November zie ik hem weer in Londen en Birmingham

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>