Blue Monday wordt Happy Monday bij Radio 2

Misschien ga je het volgende week maandag niet op die manier beleven, maar het is toch echt zo: de meeste sombere dag van het jaar. Radio 2 wil van het deprimerende idee af en veranderd ‘Blue Monday’ in ‘Happy Monday’. Op deze dag kunnen luisteraars heel de dag platen insturen die hen blij maakt.  Aan het eind van de dag, tussen 19.00 en 20.00, worden de platen die het meest zijn aangevraagd gedraaid. Dus wil je even niet aan een mislukt goed voornemen, schulden of problemen denken? Dan moet je aanstaande maandag je radio op Radio 2 zetten tussen 6.00 en 20.00 uur. Of natuurlijk gewoon zelf even een plaat aanvragen via SMS (2222), twitter of mail.

Blue Monday

Sinds 2005 bestaat er zoiets als een ‘Blauwe maandag’. Op deze dag schijnen mensen het meest ongelukkig te zijn. Dit heeft er mee te maken dat vakanties nog ver weg zijn, het lang donker is en dat mensen hun goede voornemen (nu al) niet hebben volgehouden.

Voor meer informatie over de ‘Blue Monday’ zie Wikipedia.

SLAM!FM

In 2010 had SLAM!FM eerder al aandacht aan de ‘Blue Monday’ besteed. Toen kwam Emile Ratelband peptalks geven. Of Emile dit jaar is gestrikt voor Radio 2 is onbekend, laten we hopen van … :-)

Lees ook:Ratelband geeft peptalks op SLAM!FM
Lees ook:Komende maandag is een blije maandag op Radio 2
Lees ook:De (win)acties op de radio voor deze week
Lees ook:Radio 6 een maand in het teken van Blue Note
Lees ook:Tamara Brinkman fietst 17 kilometer door donker Lelystad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>