Knooppunt vanaf september tijdens hele spits te horen

Goed nieuws voor de programmamakers van ‘Knooppunt Kranenbarg’. Het NCRV-programma op Radio 2 mag vanaf 6 september 2010 een uurtje eerder beginnen en beslaat daardoor de gehele avondspits. De wijziging is niet alleen ingegeven doordat de spits tegenwoordig al om vier uur ‘s middags vol op gang komt, maar ook door de herverdeling van de zendtijd van de publieke omroepen.

Het uurtje extra voor Knooppunt Kranenbarg, gaat ten koste van het Avro-programma ‘Schiffers.FM”. Eerder deze week zagen we al dat de Avro per september veel zendtijd kwijtraakt.

Erkenning

Desalniettemin is Knooppunt-presentator Bert Kranenbarg blij met zijn extra uur: “Het is prachtig dat we een uur eerder beginnen, want nu zijn we tijdens de hele avondspits te horen op Radio 2. We beginnen als de eerste mensen in de auto stappen en stoppen als de laatste filerijders thuiskomen. Ik ben er trots op dat wij er dagelijks een uur bij krijgen terwijl er juist overal ingedikt en ingeschikt moet worden nu er nieuwe omroepen bijkomen. Dat voelt als een geweldige erkenning voor ons als programmateam.”

Knooppunt Kranenbarg is sinds 2001 op Radio 2 te beluisteren en is marktleider op het tijdslot van 17:00 tot 19:00 uur met dagelijks 270.000 luisteraars. Vanaf 6 september dus van 16:00 tot 19:00 uur.

Lees ook:Leukste file van Nederland
Lees ook:Wie schrijft het nieuwe Filelied?
Lees ook:Knooppunt Kranenbarg wordt echte straatnaam in Veldhoven
Lees ook:Wouter van der Goes naar Radio 2
Lees ook:Bert Kranenbarg weer 100% terug op Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>