Q-Music jat radiospelletje van Powned

Jatten is niet lief, maar jatten van omroep Powned is niet slim. ”Met ontsteltenis nemen wij kennis van de brutale diefstal van een van de meest populaire onderdelen van ons radioprogramma door Wim van Helden van het programma Weekendwim op Q-Music,” aldus presentator Jan Heemskerk van het populaire radioprogramma ‘Echte Jannen’ van omroep Powned, zondagnacht op radio 1. Collega Jan Roos houdt het op een hartgrondig ‘tuig’.

Volgens een woordvoerster van Powned kan de diefstal van de ‘achterlijke hobby van de kabouter’, zoals het successpel binnen de redactie liefkozend wordt genoemd, niet zonder gevolgen blijven. Zegt presentator Roos: ”Momenteel bereiden wij ons voor op stappen. Een claim van minimaal een ton om te beginnen.”  Roos noemt Moszkowicz Advocaten als de partij die Echte Jannen in deze zaak zal vertegenwoordigen.

Lees ook:PowNed stopt met Echte Jannen
Lees ook:Laatste Echte Jannen bevatte een échte scoop
Lees ook:Jan Dijkgraaf stopt als hoofdredacteur PowNed
Lees ook:Genomineerden winnen stemmen voor de Gouden RadioRing
Lees ook:Geen luisteraars meer aan het woord bij Echte Jannen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Q-Music jat radiospelletje van Powned

  1. Daniel

    Q gebruikt dit spelletje al zeker 2 jaar. 2 jaar geleden bestond dat PowNed nog niet eens. Kan die Kruse zijn rechtse gebral ook ergens anders kwijt dan op radioactieve? Vind z’n andere artikelen ook niet bepaald goed.

      /   Reply  / 
    1. Jordy Kruse Auteur

      Beste Daniel,

      Ten eerste, dit is geen mening. Waar je dan ook dat ‘rechtse gebral’ vandaan haalt is mij een raadsel. Tevens zou het geen slecht idee zijn om eens beter naar het artikel te kijken. Satire.

      Commentaar op andere artikelen hoor ik graag! Je mag mij mailen op jordy1995 @ gmx punt net

      Jordy

        /   Reply  / 
  2. Jan

    Powned die mislukte omroep moet niet zeuren aanstellers. Q is good for you.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>