Geen luisteraars meer aan het woord bij Echte Jannen

PowNedDat luisteraars in de nacht meestal niet gescreend worden was al bekend, maar Echte Jannen op Radio 1 laten vanaf nu helemaal geen luisteraars meer aan het woord komen in de uitzending. Een verwensing aan het adres van Frits Barend afgelopen zondag is de oorzaak. Een luisteraar vond dat hij naar Auschwitz moest.

In het Radio 1-programma Lunch! zegt Jan Roos: “Je gooit je lijnen open en hoopt op grappige of inhoudelijke reacties. Een boer, scheet of grof taalgebruik vind ik ook nog niet zo erg maar joden naar Auschwitz wensen kan niet.”

Vorige week was het ook al raak toen presentator Jan Roos te horen kreeg dat zijn kinderen kanker konden krijgen.

Lees ook:Caz! vervult ruim honderd wensen van luisteraars
Lees ook:Wens het & krijg het-actie bij 100% NL
Lees ook:Laatste Echte Jannen bevatte een échte scoop
Lees ook:100% NL luisteraars willen het liefst op vakantie
Lees ook:Menno de Boer éénmalig terug op SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>