Hans Laroes presenteert vanavond Met het Oog op Morgen

Het is al een tijdje bekend: NOS Nieuws-hoofdredacteur Hans Laroes neemt afscheid van de NOS. Vanavond presenteert Laroes daarom voor één keer het radioprogramma NOS Met het Oog op Morgen op Radio 1. Vanaf 1 juli is Marcel Gelauff de nieuwe hoofdredacteur, hij is al sinds 2003 werkzaam bij de NOS. Hans Laroes heeft in totaal 23 jaar in verschillende functies voor de NOS gewerkt. Hij begon als presentator van de Haagse journaal-redactie. Daarna volgden verschillende functies in Hilversum bij het NOS Journaal. In 2002 werd hij algemeen hoofdredacteur van het NOS Journaal en in 2005 volgde zijn huidige functie van hoofdredacteur NOS Nieuws. Het radioprogramma NOS Met het Oog op Morgen, dat dit jaar precies 35 jaar bestaat, maakt onderdeel uit van NOS Nieuws.

Laroes zal tijdens het Oog gasten uit de actualiteit ontvangen en artiest Dazzled Kid zal optreden, in een kleine akoestische bezetting zingt hij een aantal van zijn nummers.

Lees ook:Simone Weimans gaat NOS Journaal op tv presenteren
Lees ook:Vertrouwde stemmen en nieuw talent bij NOS Journaal
Lees ook:Met het Oog op Morgen viert 35-jarig bestaan vanavond met presentatorendebat
Lees ook:Wereldomroep en NOS volgen advies onderzoek op
Lees ook:Clairy Polak vaste presentator Met Het Oog Op Morgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>