Het Geluid is terug op Q-music

Het geluid van stanleymes, een joystick, een lampion, een pak hagelslag en een gevarendriehoek. Ze hebben allemaal afzonderlijk eens gefungeerd als Het Geluid en ze hebben de luisteraars van Q-music stuk voor stuk vele tienduizenden euro’s opgeleverd. Bij het spel van Q-music moeten luisteraars een bepaald geluid raden dat slechts kortstondig op de radio te horen is. Het succesvolle radiospel keert maandag 6 september weer terug en Q-music gaat het deze editie ietwat anders aanpakken.

UPDATE: HET GELUID 2011 IS GERADEN! BEKIJK HIER DE OPLOSSING! Klik hier voor alle berichten over Het Geluid.


Voorheen was Het Geluid twee maal per uur te horen op Q-music, maar op de website van Q was het nergens terug te horen. Daar komt nu verandering in, want Het Geluid zal voortaan ook te horen zijn op q-music.nl.

Waarde

Het Geluid is standaard 2.500 euro waard, maar doordat de prijzenpot telkens met 100 euro groeit als er een fout antwoord gegeven wordt, kan het raadsel flink wat geld waard worden. Bij eerdere edities van het spel hebben meerdere luisteraars prijzen gewonnen van boven de 50.000 euro.

Start

De nieuwe editie van Het Geluid, de eerste van 2010, gaat op maandag 6 september van start. Om 08:15 uur zal Het Geluid voor het eerst te horen zijn, bij Ruud de Wild op Q-music.

Lees ook:Maandag is ze terug, Het Geluid
Lees ook:Het Geluid van Q-music weer van start gegaan
Lees ook:Vierde tip voor Het Geluid Q-music (december 2008)
Lees ook:Het geluid komt terug
Lees ook:Dé tip om Het Geluid te raden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>