Maandag is ze terug, Het Geluid

Het Geluid van Q-musicHet is onvoorstelbaar, maar radiozender Q-music rolt van de ene actie in de andere. Daarbij gaat het niet om kaartjes voor concerten, maar telkens grote acties. Op dit moment geeft het station ieder uur een vakantie weg, kort daarvoor gaf Q-music nog 100.000 euro weg en de volgende actie staat weer voor de deur: Het Geluid.

UPDATE: Het Geluid is geraden! Bekijk hier het antwoord + filmpje

Q-music Nederland speelde Het Geluid al twee keer eerder. Het spel gaat als volgt: Op de radio laat Q-music een geluid horen en het is aan de luisteraars om te raden wat het geluid is. Het goede antwoord is 2.500 euro waard, maar elke keer dat het raadsel niet juist beant-woord wordt, stijgt de prijzenpot met 100 euro. De actie met Het Geluid wordt overdag ieder uur gespeeld.

Dat de prijzenpot flink kan oplopen, zagen we bij de twee vorige edities van het spel. In december 2007 won een luisteraar 48.600 euro doordat hij het geluid van het inklappen van een gevarendrie-hoek wist te herkennen. Begin juni van dit jaar won een studente 57.800 euro, ze raadde het geluid van het dichtdrukken van een pak hagelslag.

Maandag 6 oktober 2008 gaat de actie met Het Geluid weer van start. Wanneer het opnieuw lang duurt voordat het raadsel opgelost wordt, zal de prijzenpot weer oplopen tot hoge bedragen. En wellicht dat de jury van het spel weer tips en hints moet gaan geven…

Zie ook:
- Alles over Het Geluid van Q-music

Lees ook:Nieuwe aanwijzing Het Geluid op komst
Lees ook:Het Geluid is geraden: 21.700 euro voor sigarettenaansteker
Lees ook:Het eerste geluid binnen vijf dagen geraden
Lees ook:Jury komt met tips voor Het Geluid
Lees ook:Het Geluid maandagmiddag om 16:15 uur van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>