Jury komt met tips voor Het Geluid

ACTUEEL: Tip #1 voor Het Geluid (december 2009)

De najaarseditie van de actie ‘Het Geluid’ van Q-music loopt al sinds begin oktober. Het eerste raadsel werd na twee weken geraden en leverde de gelukkige winnaar 21.700 euro op. Het tweede geluid is sindsdien nog steeds niet geraden. De waarde van Het Geluid is inmiddels meer dan 40.000 euro. Vrijdagmiddag maakte Jeroen van Inkel op Q-music bekend dat de Jury van het spel tips gaat geven, indien Het Geluid woensdag nog niet geraden is.

Indien woensdag 26 november 2008 Het Geluid niet geraden is, wordt om 07:45 uur een hint gegeven in de ochtendshow van Ruud de Wild. Bij de eerdere editie van Het Geluid in mei en juni 2008, liep de waarde van het raadsel ook zo hoog op dat de jury aanwijzingen gaf. Uiteindelijk kwam het goede antwoord na drie hints. Ene Linda won met het goede antwoord liefst 57.800 euro!

Ik heb geen contacten met de Jury van Q-music, maar ik heb idee dat ik het écht weet! Het antwoord is nog niet gegeven… dus wie weet. Zal ik mijn girorekeningnummer vast doorgeven? ;)

Zie ook:
- Het Geluid door grens 30.000 euro

Lees ook:Jury komt nu al met tweede tip
Lees ook:Nieuwe aanwijzing Het Geluid op komst
Lees ook:Tweede tip voor Het Geluid van Q-music (juni 2009)
Lees ook:Derde tip voor Het Geluid van Q-music (december 2008)
Lees ook:Tweede tip Het Geluid van Q-music (december 2008)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jury komt met tips voor Het Geluid

  1. corry van Meel

    ik denk dat ik het weet, bel mij even

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>