Coen en Sander zoeken de Kersthit van 2009

All I Want For Christmas, Last Christmas, Do They Know It’s Christmas Time? Het is elk jaar (letterlijk) weer hetzelfde liedje wanneer je tussen Sinterklaas en Kerst de radio aanzet. Steeds weer schallen dezelfde kerstklassiekers met dito kerstbellen uit de luidsprekers. Ik vind het helemaal niet erg, want het is ieder jaar weer gezellig om te horen! Ook een jaarlijks terugkerend feit is de poging van artiesten om ook levenslang pensioen te bij elkaar te sprokkelen door een kersthit te scoren. Dit jaar is dat niet anders en daarom zoek Coen & Sander de kersthit van 2009.

Zijn er nieuwe kerstplaten? Jazeker! Onder meer Nick & Simon, Miss Montreal en Daniel Lohues proberen dit jaar te pieken rond kerst. Ook het Duitse Cascada wil er voor zorgen dat dit de laatste kerst is dat ze voor het geld muziek moeten maken. Met een remix van Wham – Last Christmas doet de danceact een gooi naar de hoogste regionen van de hitlijsten. Het meest opvallende nieuwe kerstnummer is ongetwijfeld ‘Kon Het Maar Altijd Kerst Zijn’ van het nu al le-gen-da-ri-sche duo Anita & Ed (video).

Welk van de vijf nummers mag nou de kersthit van 2009 genoemd worden? Luisteraars van de ‘Coen en Sander Show’ op 3FM kunnen het bepalen op de website van het radioprogramma. Linksonder in de poll kan er gestemd worden op de kersthit van het jaar. Ik heb zelf al een keuze gemaakt… “kon het maar altijd kerstmis zijn, want dan is iedereen zo vrolijk…” ;–))

Lees ook:Mariah Carey stoot Wham! van de troon
Lees ook:Sky Radio Christmas Award voor Alain en Dane Clark
Lees ook:Na zomerhit nu ook een kersthit voor Priscilla
Lees ook:The Christmas station vanaf 1 oktober weer online
Lees ook:Sky-publiek stuurt muziekgarantie ook met vakantie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Coen en Sander zoeken de Kersthit van 2009

  1. Erik

    Wanner worden die Coen en Sander van de zender gehaald?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>